Mobile Setting Boleh Lihat Iklan Nuffnang - Hanif Bin Idrus Blog

Sebuah Blog Santai Tentang Kehidupan

Home Top Ad

Mobile Setting Boleh Lihat Iklan Nuffnang

nuffnang
Dahulu aku ada buat entri mengenai tidak relevan iklan Nuffnang  apabila kita mengguna mobile setting, iklan Nuffnang tidak muncul.

Kepesatan teknologi menyebabkan ramai pembaca membaca blog kita menggunakan telepon canggih dengan aplikasi mobile setting.

Secara tak langsung, pendapatan tuan blog akan berkurangan dan ianya juga akan mengancam Nuffnang sendiri.

Mungkin disebab perkara ni, tahun 2013 aku melihat rata-rata blogger kurang mendapat CPUV dan aku dah tendang Nuffnang..kikikiki.

Dan akhirnya aku melihat Nuffnang telah mengambil langkah upgrade sofwarenya iaitu jika anda guna mobile setting, iklan leaderboard tetap akan terpampang.

Setakat ini hanya iklan leaderboard tetapi untuk aku ianya banyak membantu pihak Nuffnang dan tuan punya blog.

Tapi aku tetap salahkan Nuffnang sebab lambat ambil tindakan. Hingga dah ramai bosan baru terhengeh-hengeh nak buat improvement....kikikiki.

Memang aku marah sebab aku dah berpatah arang dengan Nuffnang. Tapi bila aku dah merajuk ngan Nuffnang, secara tiba-tiba dia buat improvement.
Nak pasang balik...segan....hihihihihi.

10 comments:

Kathy Rbain said...

merajuk kan boleh di pujuk?

Mama said...

haha, tak payah segan lah, bukan dia kenal pun,, ntah-ntah dia lupa.. hihihi,

Joanna Yunus said...

Hehehe.... akak ni psg sbb org pasang... yg lain tak tahu...

Muhammad Khairuddin Lim said...

betul......nikah balik dengan nuff je.

Zawiah said...

bukan nampak face to face ... rujuk jer klu dah x thn ... heheheeee

Kisah Si Dairy said...

boleh rujuk balik dgn cik nuff tu...hehehe

Zira Aziz said...

..xsalah kalau nk rujuk balik utk kebaikan hahaha..

afzalsukasuki said...

Hahaha ala pasang je bro.dia tak ingat..ramai sangat dah org buat fiil ngan dia kehkehkeh

ayut said...

segan pulak dh...hahaha...pasang jela abg hanif..tak nampak muka pon ^^

hainom OKje said...

Memang le tapi kan boleh tgk kat versi web Nep sama jekan..