Header Ads

Kafe Tandas Di Amerika Syarikat


Kafe Tandas Di Amerika Syarikat
Seorang pengusaha restoran dari China menarik perhatian ramai apabila dia membuka sebuah kafe bertema tandas yang pertama di Amerika Syarikat (AS), lapor akhbar
Kafe Tandas Di Amerika Syarikat
Restoran Magic Restroom Cafe milik YoYo Li yang terletak di selatan California di sini dibuka sejak 11 Oktober lalu.

Stesen televisyen tempatan, KTLA 5 melaporkan bahawa kafe berkenaan dilengkapi kerusi menyerupai mangkuk tandas.
Makanan di premis berkenaan pula dihidang dalam mangkuk tandas mini.

Kafe tersebut turut dihiasi tempat buang air kecil dan tandas di sepanjang dinding serta dekorasi kelengkapan mandian.

YoYo Li mengambil keputusan membuka kafe itu di AS selepas menyedari konsep restoran tersebut amat popular di China dan Taiwan.

Kafe Magic Restroom menghidangkan menu-menu dari Taiwan termasuk nasi kari 'magic' dan mi sup daging lembu

Kafe Tandas Di Amerika Syarikat
 

4 comments

Normi Nieza said...

xselera nak mkn..huhu

Aben Mpun said...

macam2.. ada jugak tempat makan yang macam ni..

Raudzah Z said...

Hmmm...macam tak best je nak makan...

Kathy Rbain said...

hehehehe...