Header Ads

Akhirnya Tamat Annual Dinner 2013

Annual dinner 2013
Semalam adalah Annual Dinner Kilang Kami dan seperti biasa meriah dengan pelbagai pakaian dan aktiviti oleh pekerja kami.

Bagi bangsa asing sudah tentu akan memperagakan pakaian yang agak seksi dan pada masa ini ianya menguju iman para lelaki seperti aku...hahahahahaha.

Mula-mula dulu memanglah agak kekok tetapi apabila dah berbelas tahun dah tak rasa apa-apa sangat..ahaks.

Tahun ini divisyen kami kalah pada pertandingan menari tetapi menang pada nyanyian dan ratu cantik..huhuhuu. Memang tak der luck nak menang menari sebab pihak lain lagi menarik dan sekdi...hehehehhee.

Walau apa pun itu adat dalam pertandingan, yang penting usaha anak buah aku telah dicurahkan sepenuhnya namun kalau tak berjaya kita tahu kita telah buat yang terbaik sekali!!!!

Sokongan operator dan staff pada hari tersebut memang awesome, Semua menyokong kumpulan kami dan walau kalah kami tetap gembira di hari itu termasuk boss kami yang tutur serta dalam kekecohanini..hehehhehe.
Annual dinner 2013

Inilah dalam setahun kami dapat melihat boss-boss kami senyum... Memang dalam 3 atau 4 bulan ini divisyen kami agak perit bekerja dengan model dan kualiti yang macam-macam... Tetapi hari semalam adalah hari melegakan kepala dan makan makanan yang enak-enak!!!

Annual dinner 2013
Kami nengucapkan terima kasih pada pihak pengurusan menganjurkan majlis tahunan untuk semua pekerja.

Cuma tahun ini aku tak dapat ambil gambar dan video kerana sibuk makan makanan yang sodap-sodap.

Lagi pun tahun ini President kami datang si kelakuan kami harus dijaga dengan rapi dan kemas..hahahha

Kalau nak lihat gambar boleh klik sini- Gambar

Annual dinner 2013
 


Jika Nak lihat video group kami , boleh kilk sini tapi aku ambil separuh sahaja terlupa ler...hehehehe
 

8 comments

Raudzah Z said...

Enjoyyyyyy.....Meriah sakan...

Kathy R'bain said...

wah..seksi dan seksa...

Normi Nieza said...

meriahnya..:)

Zira Aziz said...

..dinner sek 'tertutup' je.. hahaha..xde yg terbuka.. :P

razifredz said...

nampak meriah annual dinner syarikat bro ... gilang gemilang gitu

baby comel said...

kemain.. seronok eh dinner =)
kitorang umw tahun depan awal thn biasanya

Sukma Haron said...

kalau tak seksi bukan dinner namanya kan ....dari dulu memang begitu...haha

Anonymous said...

dalam bergembira jangan lupa ada halal haram yang perlu kita jaga :)
islam itu tidak menyusahkan bahkan memudahkan. sebagai panduan untuk kita semua :) sebarkan salam dakwah. ayuh kita sama-sama ubah konsep dinner :)