Header Ads

Keghairahan Menanti Annual Dinner 2013

Annual Dinner 2013
Hari sabtu ni akan ada Annual Dinner 2013 tempat kilang kami bekerja meraikan pekerja setahun sekali. Sudah tentu pelbagai aktiviti yang melibatkan pekerja kami akan diadakan pada malam tersebut.

Annual Dinner 2013
Dan divisyen kami akan menyertai persembahan nyanyian dan tarian yang akan diadakan. Dan paling bestnya tahun ini  semua team divisyen kami bersatu padu menyiapkan segala prop-prop yang diperlukan walau pun ketika ini production kami memang terlalu sibuk.

Sentiasa mencuri masa untuk menyokong pasukan pekerja kami dan semua staff turun padang. Setakat ini kami sibuk menyediakan sepanduk, bendera dan prop tarian divisyen.

Annual Dinner 2013Apabila melihat semangat dan sokongan rakan-rakan sekerja dalam meraikan annual dinner 2013 ini aku tersenyum simpul dan berkata di hati...dalam sibuk-sibuk ini pun ada masa buat benda-benda ini.



Thank to all Moulding Divisyen Staff kerana menghargai operator kita hanya setahun sekali sahaja...hahahhaa.

Semoga kita akan berjaya dan merangkul tempat pertama..hehehehhe. Kalau tak menang pun tak per janji kita buat yang terbaik!!! Tapi kalau menang....aku tak marah pun....hemmmmm..

6 comments

husna zahidi said...

husna percaya suasana mesra sesama pekerja mampu tarik para pekerja untuk lebih serius dalam pekerjaan mereka.. at least xde la tension memanjang.. :)

Normi Nieza said...

mmg gempaklah a.hanif..:)

inche hlovate said...

seronoknya ada annual dinner

nur amni said...

ok la tu..ada gak, daripada kami2 ni, langsung xde..

Sukma Haron said...

all the best bro....

Kathy R'bain said...

all the best..