Love You Mr. Arrogant Akhirnya Tamat - Hanif Bin Idrus Blog

Sebuah Blog Santai Tentang Kehidupan

Home Top Ad

Love You Mr. Arrogant Akhirnya Tamat

Love You Mr. Arrogant
Love You Mr. Arrogant Akhirnya drama paling popukar dalam bulan ini telah tamat semalam dengan happy ending yang bisa menitiskan mata dan membuat kita tersenyum melihat gelagat kasih sayang Zafriel dan Zaara.

Love You Mr. Arrogant  ini juga adalah drama berhantu pada kaki blogger kerana traffic yang di capai amat menakjubkan. Aku tak follow sangat cerita ini sebab drama macam ini hanya kaum hawa ajer yang lebih excited...hehehehehehehe.

 
Love You Mr. Arrogant
Jangan marah sebab aku lihat wife aku setiap pukul 7.00 malam mesti bergaduh dengan aku sebab nak tukar channel tengok drama pelakon cantik, manis dan hensem ini....hehehehehe.

Walau pun pada masa tu aku tak tengok tv pun kena marah supaya jangan kacau TV kalau pukul 7.00pm.

Si aku andaikan semua wanita sedemikian ..ahaks...  Betul tak?

Last episod Love You Mr. Arrogant aku mesti kena tengok sebab nak tahu apa jadi pada mak Zafriel yang jahat sesangat tu, Sherry yang talam dua muka, Rizal si penggila serta watak utama Zaara dan Zafriel.

Memang best ending Love You Mr. Arrogant  dimana Zaara diculik oleh Rizal dan kasih sayang Zafriel yang begitu mendalam pada Zaara hingga termenung apabila Zara hilang, padahal mula-mula kahwin teruk Zaara dikerjakan. Love Is Blind!!

Dan paling tragis, walaupun Rizal menyamar jadi Zaara hantar sms minta cerai. Zafriel tidak percaya kerana ia tahu Zaara tidak pernah memanggil Zafriel dengan kata nama Aku.
Drama ini juga menunjukkan penghormatan dan batas seorang isteri kepada suaminya.

Love You Mr. Arrogant   yang best tapi akhirnya tamat juga apabila Zafriel tidak lagi menjadi lelaki arrogant seperti dahulu..
 
Love You Mr. Arrogant

 

6 comments:

Haryati Faizal said...

hihi...hanif layan jugak citer ni ye...

husna zahidi said...

sebab cinta yg sombong pon boleh cair..

serius husna suka ending cita nih..tak macam ending cita lain yg hnya tnjuk kebahagiaan di saat2 akhir..

wantie said...

ups... saya idak begitu. tak tengok pun citer ni. time kul 7.00 tu waktu yg sangat sangat sibuk.

but agree majority duk menunggu citer ni habis baru gerak dari depan TV kan..kan..

Kathy R'bain said...

kathy baca novel jer..jam7 layan tv8..hehehe..

Isabel Diaz said...

Best tapi jarang tengok. Kat sini tak ada tv. Dahlah semua benda kena block IPG.

Sukma Haron said...

JALAN CITER YANG MENARIK..THUMBS UP...!