Header Ads

Musim Pengantin Bermula!!!!

Selamat pengantin baru buat rakan sekerja aku...tapi bukan dia yang kawan tetapi anak dia yang kahwin..heheheheheh.

Anak pertama dia yang kahwin sudah tentu majlis perkahwinanya agak grand juga. Aku hanya sempat pergi masa berinai besar ajer sebab hari Sabtu kilang tempat kerja aku ada Annual Dinner.
Hamzah Bin Abd Wahab

Siap ada bunga api lagi. Biasalah majlis perkahwinan  yang bestnya bila melibatkan anak pertama dan anak yang last kahwin.

Jika anak pertama kahwin, ibu bapa memang tak der pengalaman dan eksited mereka lebih sikit..hahahhaa.

So majlis tu mesti awesome punya!! Dan anak yang last kahwin ialah penamat anak-anak mereka berkahwin.

Ini yang paling best sebab ibu bapa mesti buat yang terbaik, penutup tamatnya tanggungjawab mereka membesarkan anak mereka.


Tahniah saya ucapkan buat abang Hamzah Bin Abd Wahab atas perkahwinan anak perempuan anda. Makanan memang sedap siap ada sup, ABC, kuih-kuih dan ole-ole untuk tetamu...hehehhehe.

Dan bulan November dan December merupakan bulan yang sibuk buat pengantin.... tambahan lagi bagus gak buat majlis kahwin bulan macam ini. Bukan sebab cuti sekolah tapi musim hujan..baik untuk pengantin.....ahaks.
Hamzah Bin Abd Wahab

7 comments

Kisah Si Dairy said...

musim sekolah nie,tentu ramai yang buat majlis kawen...

Kisah Si Dairy said...

musim cuti sekolah nie,ramai yang buat kerja kawen...

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Hehe Selamat Pengantin Baru buat pengantin :)

Mimpi Semalam

BUNDA said...

musim kahwin dan musim berkhatan ...

Kathy R'bain said...

tahniah buat mempelai..

baby comel said...

Melaka best sanding malam. Kita insyaAllah tahun depan :)

Sukma Haron said...

meriahnya siap ada bunga api lagi...ohh..anak abang Hamzah yea....macam kenal jer.....