Promosi Blogshop Di Fashion On Line Malaysia - Hanif Bin Idrus Blog

Sebuah Blog Santai Tentang Kehidupan

Home Top Ad

Promosi Blogshop Di Fashion On Line Malaysia

Fashion On Line Malaysia
Salah satu proses utama apabila kita membuat blogshop online ialah mahu memaksimakan promosi blogshop kita. Itu adalah tujuan utama apabila kita membuat blogshop.

Disini saya ingin kongsikan sebuah laman web yang memberi boleh mempromosikan blogshop anda iaitu fashiono.my atau  Fashion On Line Malaysia yang merupakan sebuah portal yang menghimpunkan semua blogshop di Malaysia.

Fashion On Line Malaysia ini mempunyai PR3 yang patut anda gunakan untuk mendapatkan backlink yang baik untuk blogshop anda dan potensi blogshop anda di klik melalui website ini juga amat tinggi.

Ini kerana blogshop anda juga bukan sahaja di promosi di website mereka tetapi melalui facebook Fashion On Line Malaysia yang mempunyai melebihi 5000 sukaan.

Fashion On Line Malaysia
Walau pun saya akui dengan begitu ramai mendaftar dengan Fashion On Line Malaysia ini memang ramai dan secara logiknya saingan blogshop anda akan diklik agak sukar namun jika anda tidak mendaftar, anda tidak akan ketahui potensi yang akan anda perolehi melalui Fashion On Line Malaysia ini.

Anda boleh mendaftar dengan menklik borang online yang disediakan oleh Fashion On Line Malaysia ini.

Selamat berblogshop dan semoga perniagaan blogshop anda terus maju ke hadapan. Jika ada kesempatan silalah singgah ke blogshop Shop Of Linda atau like Facebook kami yang baru berusia 3 bulan ini.

Segala sokongan anda amat kami hargai dan doa saya ialah semua rakan-rakan dan juga peringatan kepada saya sendiri  yang menjalankan perniagaan blogshop samada affliate, dropship atau produk sendiri sentiasa tekun kerana bukan mudah menjalankan blogshop ini. 

6 comments:

Haryati Faizal said...

dah ramai yg buat cenggini sekarang ye...

Abe Kie said...

salam. makin mudah nak jual produk on9 skrg ni..

Kathy R'bain said...

mcm dah jadi trend...

marniey zul said...

benda mcm ni dah jd mcm perkara biasa dah..

Che Rosliza Che Mat said...

sekrg lagi senang bisnrs online jer nak dapat duit..

Sukma Haron said...

makin popular web tu....