Home » » Remaja Perkosa Ratusan Ayam!!

Remaja Perkosa Ratusan Ayam!!

Posted by Hanif Bin Idrus Blog on Thursday, December 19, 2013

 
Remaja Perkosa Ratusan Ayam!!

Memang pelik budak ini yag mempunyai seks yang terlampau tinggi hingga mencabul kanak-kanak dan paling terhebat pernah perkosa ayam......hahahahaha.

Seorang remaja, AS, 17, yang dibicarakan semalam atas tuduhan mencabul seorang kanak-kanak berusia enam tahun, mengejutkan mahkamah apabila mengaku turut mencabul ratusan ayam.
 Hakim yang mengetuai perbicaraan itu, Motur Panjaitan berkata, ini kali pertama dia mendengar kes seumpama itu. “Tertuduh mengaku memperkosa lebih 300 ayam dan kebanyakan haiwan itu mati akibat perbuatannya,” kata Motur.
Remaja Perkosa Ratusan Ayam!!

Perbicaraan itu diadakan secara tertutup tetapi keadaan di luar penuh sesak dengan beberapa orang membawa ayam mereka kerana mahu menuntut ganti rugi.
Peguam AS Ramadanil S Daulay berkata, remaja itu memiliki kelainan seks.
“Kami memohon kepada mahkamah supaya mengarahkan tertuduh menjalani rawatan,” katanya kepada wartawan selepas perbicaraan itu.
AS ditangkap selepas memperkosa seorang kanak-kanak dan mencampakkan mangsa ke laut beberapa bulan lalu. Kanak-kanak berkenaan ketika itu dirawat di sebuah hospital tempatan.
Sementara itu, seorang penduduk yang berada di luar mahkamah berkata, dia dan beberapa jirannya mahu AS membayar ganti rugi terhadap kematian ayam mereka.
 
Remaja Perkosa Ratusan Ayam!!
 

Thanks for reading & sharing Hanif Bin Idrus Blog

Previous
« Prev Post

4 comments:

Cheq Kaq said...

aduyai..seksi sgt ke ayam tu dimata dia?

Qashmere said...

Gilerrrrrrnyaaa...nauzubillah. takot

DIARI FARISHA said...

nak gelak pun ada..

Anonymous said...

adeh..huhuhu..

Popular Posts

IKLAN

Recent Post

Recent Posts Widget

IKLAN

BABAB

Followers