Running Man Ketagihan Terbaru - Hanif Bin Idrus Blog

Sebuah Blog Santai Tentang Kehidupan

Home Top Ad

Running Man Ketagihan Terbaru

Running Man
Salam satu blogger. Tahun 2014 telah beberapa hari menjelma. Tapi tidak terlambat untuk aku ucapkan Selamat Tahun Baru 2014.
 
Tahun 2014 ini ketagihan terbaru aku menonton drama realiti Running Man.
Running Man
Asal usul aku mula berminat dengan Running Man ini sejak TV2 siarkan rancangan ni. Aku dah lama dengar pasal Running Man masa mula berblogging.
Aku ingat filem cinta Korea...rupanya drana realiti. Selepas itu adik ipar aku mula menonton online Running Man,  sebagai titik tolak ketagihan aku.
 
Menambahkan ketagihan apabila aku beli TV LED Smart iaitu kau boleh surf internet pakai TV.
 
So aku try ler....buka Running Man guna Wifi broadband pakai TV LED Smart, pehhhhh....
So kepada kawan-kawan yang nak beli TV, baik beli TV yang boleh main internet...
 
Memang menarik dan puas hati....Dan inilah permulaan aku ketagihan Running Man.
Biar lambat tak per..puas aku boleh tonton dari episod permulaan hingga ke episod 174...hihihihi.
Running Man
 

5 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum abg hanif. sihat ke? lama sheila tak singgah sini. baru nak warm up berblogging semula. heeeeeeee. kita siap download lagi episod RM, tapi baru sampai 150.. huwaa tak larat nak tgu sampai 174 tu. heee malam2tengok RM boleh release tension. kann?

Bahrain said...

kalau nak tgk episode awal sampai bila gaknya nak sampai episod 174 tu.haha

BaNu Syah said...

RM mmg best hehe

Shark Kay said...

hehehe..
susah ler berhenti pasni..
mmg terbaek RM nie..
minat saper bro hanif..
shark pilih Ji HYo.
hehehe.

Kathy R'bain said...

anak2 kathy terkekek ketawa bila tgk..kathy je blm layan lagi..