Header Ads

Selamat Tahun Baru Cina 2014

Selamat Tahun Baru Cina 2014
Selamat Tahun Baru Cina buat semua rakan-rakan yang berbangsa Cina dan selamat bercuti pada yang lain-lain.

Jika balik kampung, pandulah dengan hati-hati yek... Sekarang ini ada Ops Selamat 2014, kalau kena saman tak boleh tawar-menawar, kompaun full charge!!!

Hari ini last kerja syarikat aku, esok dah start cuti hingga Isnion depan. Setakat ini tak der projek jalan-jalan sebab pulus tengah ketat sekarang ini..heheheheheh.

So aku plan nak menukang pangkin rumah mak ajer curi panjang ini. Pangkin tu dah bergoyang semacam ajer. Tak pasal-pasal kalau mak aku duduk terbobos pulak..hahahahaha.

Kalau paling bosan pun aku nak tengok wayang cerita Robocop. Ada juga modal nak tulis kat blog ini..

Akhir kata Selamat Tahun Baru Cina dan Selamat Bercuti!!!
Selamat Tahun Baru Cina 2014

2 comments

ina said...

selamat bercuti :)

Kathy R'bain said...

mercun sana sini..hehehe..