Ariana Rose Episod Akhir 28
Ariana Rose telah pun melabuhkan tirainya malam semalam apabila Ariana Rose dan Adam happy forever.
Manakala Liyana gadis yang jahat telah dibunuh oleh abangnya sendiri.

Tapi yang tak bestnya Jefri yang tikam abang Liyana iaitu Ramzul dan membunuh bodyguad Adam tidak tertangkap dan sekarang ini sedang berseronok di Jakarta...huhuhuhuh.

Manakala ibu tiri dan adik tiri Ariana Rose yang seksi melecun tu padan muka kena basuh dengan bapa kandung Liyana.

Selain itu apa yang menarik minat aku pada Drama Ariana Rose ini ialah pelaminnya yang awesome serta salji yang turun...pehhh. Ditambah Adam main piano memamg best!!!

Akhirnya kesangsian Ariana terhadap Adam telah terungai. Walaupun drama Ariana Rose tidak sama seperti novel The Wedding Breaker, aku tetap tabik pada pelakonnya.


Tapi kalau anda semua mahu lihat sambungan cinta Linda dan Samuel serta kebahagian Ariana Rose boleh membaca sambungan cerita mereka di novel 13JAM A380.
Saya cadangkan anda membaca sambungan novel ini kalau anda betul-betul minat penulis Evelyen Rose ini.

Slot Akasia TV3 terbaru yang akan menggantikan Drama Ariana Rose ialah Jika Itu Takdirku. Drama romantik arahan Eoon Shuhaini dibintangi oleh Shah Iskandar Mahfuz (Hakimi Ehsan) dan Intan Ladyana (Seri Umairah) sebagai pelakon utama.

Drama ini bukan diadaptsi dari novel. Drama ini akan menemui penonton di slot Akasia TV3 mulai 17 Februari 2014 setiap Isnin hingga Khamis jam 7 malam.
Jika Itu Takdirku.