MINI GIVEAWAY! HAPPY BIRTHDAY TENGKUBUTANG - Hanif Bin Idrus Blog

Sebuah Blog Santai Tentang Kehidupan

Home Top Ad

MINI GIVEAWAY! HAPPY BIRTHDAY TENGKUBUTANG

MINI GIVEAWAY! HAPPY BIRTHDAY TENGKUBUTANG


Selamat hari jadi TengkuButang  yang ke berapa yek!!! Sebenarnya blogger TengkuButang ini dah lam akau kenal tapi disebabkan aku ni dah lamaaa tak blogwalking merupa dia dah lupa kat aku kot..hehehehhe

Walau apapun aku tetap nak join MINI GIVEAWAY! HAPPY BIRTHDAY TENGKUBUTANG ini yang akan memberi hadiah-hadiah yang best-best!!!!

Kalau nak join sila klik di MINI GIVEAWAY! HAPPY BIRTHDAY TENGKUBUTANG

Hadiah utama ialah Rantai Tangan Avon dan hadiah-hadiah lain yang menanti ialah:
a) Handphone Strap untuk 3 pemenang
b) Keychain Cute untuk 4 pemenang Keychain Comel untuk 2 pemenang
c) Enchanteur Paris Body Lotin 30ml untuk 1 pemenang
d) Shawl untuk 1 pemenang
e) Entri Paling Kreatif x1 akan mendapat spek mata replica brand Rayban

Ucapan
Disini aku ingin mengucapkan Selamat Hari Jadi buat TengkuButang yang akan disambut pada 28.02.2014. Happy Birthday To You...

Setiap tahun umur kita akan dianjak tahun demi tahun seiring dengan kematangan kita. Setiap tahun kita menyambut Hari Jadi kita bermakna kita mengingati betapa pantasnya usia kita berlalu.

Rasanya baru tahun lepas sambut birthday dan kini sambut lagi..hehehehehe. Dunia semakin pantas TengkuButang yek... Tak terkejar kita ....

Ucapan yang aku petik dari kalendar Cina untuk TengkuButang sempena Harijadinya ialah Semoga lu untung manyak-manyak dan umur panjang...

Bangsa cina kalau orang wish birthday dia cakap ayat ini memang bebenor dia orang suka..hahahhaha. Dan aku tujukan khas untuk TengkuButang sahaja...cewahhhh!!

Dan akhir kata ucapan ini adalah ikhlas dari lubuk hati aku sedalam-dalamnya, bukannya kerana Rantai Tangan Avon yang menjadi idaman.. Tidak!!! 
Dalam hati ini, kalaulah bini aku dapat pakai rantai tangan avon ini mesti cute....hehehehehe.

Ia benar-benar ikhlas dan suci.!!! Selamat Harijadi TengkuButang!!!!!!!!!!!

14 comments:

BM said...

Salam Tuan HI,
Ku doakan semoga rantai tersebut akan terlilit rapi ditangan isteri tuan.. :)

Kathy R'bain said...

All the best..

BUNDA said...

Selamat bersegmen...moga berjaya..

Bayu P Abuna said...

hadiah GA-nya keren-keren.

Sukses GAnya, bang. Moga menang :)

Syuhada Baharudin said...

salam..
datang blogwalking dari giveaway yang sama.
all the best.

http://www.syuhada1981.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html

Pokok Manggis Depan Rumah said...

saya pun ada join juga Bro Hanif.

OhPanduan said...

Menarik ucapan Bro Hanif untk TB.

Maszie Fatah said...

all the best ~_^

Deqla Manjew said...

moga berjaya ye.. memula ingatkan gelang emas tu hadiahnya. hihi

Deqla Manjew said...

oh mmg betol la itu hadiahnya. haha..

ummiaisys said...

Assalamualaikum..singgah dari GA yang sama and blogwalking here.dah follow awak..jemput singgah and follow my blog too..Good luck and all da best!

http://ummiaisys.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html

Sya Mimie said...

Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

Mini Giveaway TengkuButang



Goodluck! =)

yana aina said...

Dari segmen sama .. dtg BW sini. Jom BW blog yana ^^

nazlyizan.blogspot.com

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Selamat Malam. BW dari segmen yang sama (^^,)

Jemput join my 1st GA Sini : "Giveaway [1] : FanPage Publishing by yanapinkblossom.blogspot"