Perbezaan Antara Lelaki Dan Wanita - Hanif Bin Idrus Blog

Sebuah Blog Santai Tentang Kehidupan

Home Top Ad

Perbezaan Antara Lelaki Dan Wanita

Perbezaan Antara Lelaki Dan Wanita

Hari ini nak santai ajer...Letak gambar sahaja..hahahahhha.
Kalau kita lihat dari segi realiti pada gambar yang ditunjukkan di atas, benar atau tidak?

Untuk aku ia benar sebab lelaki ini suka sesuatu yang tak stress.
Aku sampai sekarang memang minat tengok cerita kartun...

Dulu masa di universiti, tengah popular komik Cina yang dialih seperti Dewata Raya, Jejak Pahlawan.
Kami beramai-ramai kongsi duit beli buku komik tersebut yang keluar setiap minggu.
Hinggakan boleh bergaduh sebab member tu lambat baca komik tersebut....hehehehhehe.
Hingga sekarang aku masih hafal peribahasa cina iaitu "Dibawa Keranda Baru Bercucuran Air Mata".

Dan kini walaupun dah tua, kalau cerita kartun BOboiboy aku sure bersama anak aku menonton episod demi episod Boboiboy bersama anak-anak aku..

Kalau bercerita tentang Dragonball, dulu kartun Dragonball pukul 9.00am dah mula main. Sanggup bangun untuk tonton Dragonball tersebut...

Itulah bezanya lelaki dan perempuan kan?

10 comments:

Farah Waheda Wahid said...

sampai anak dah besar pun orang lelaki masih minat naruto...betul tu bang...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Lelaki suka kartun. Perempuan suka cerita cantik-cantik.

Nour Adieb said...

dragon ball, cartoon yg sngt best :D

RDZ Z said...

Ha..ha..macam betul je ya..tapi kiat pun suak tengok cartoon..best tak stress!!!

Kathy R'bain said...

tak di nafikan...layan dragon ball..

Joanna Yunus said...

Akak ada anak lelaki dan perempuan... Beza umur 6 tahun...qayyum 16tahun dan sumaiyyah 10 tahun.... Mmg ada kebenarannya

Engku Muzahadin said...

Hahah...Nice one!

ayut said...

Mmg setuju..hahahaa..kdg2x lg dahsyat pempuan akn emo sendiri tgk cite...hahhaha.cite je kot :p

Nick Nashram said...

sekarang ne even umur dah 27 pun bukak tv ade cite kartun tetap layan..hehe

razifredz said...

layan juga cite2 katun gaduh2 ni dulu2 zaman blaja .. tapi tak pernah beli pinjam kat kawan2 je kalau nak baca