Mahukan Facebook Pages Beribu-Ribu Like - Hanif Bin Idrus Blog

Sebuah Blog Santai Tentang Kehidupan

Home Top Ad

Mahukan Facebook Pages Beribu-Ribu Like

Klik Banner Untuk Daftar
Mahukan Facebook Likes, Twitter, Instagram atau Google Plus beribu-ribu likes atau followers. Kini terdapat sebuah aplikasi yang memberikan perkhidmatan exchange likes kepada semua pemilik-pemilik laman sosial yang mahukan pertambahan follower secara mendadak!!!

Aplikasi yang disebut ialah Add Me Fast iaitu :

AddMeFast is a network that will help you grow your social presence. We allow you to look and choose who you want to like/subscribe/follow/view and skip those who you are not interested in.
AddMeFast helps you to increase Facebook Likes/Subscribe, Google +1/Circles, Twitter Followers, YouTube Views/Subscribe/Likes, Pinterest Followers, SoundCloud music listening and Website Hits.
Easy registration, 100 daily bonus points and up to 100 points at start.
AddMeFast don’t sell likes/subscribes/followers/views/hits. We never ask for your social network accounts usernames or passwords, and will never post, tweet or status update from your accounts.

Bagaimana Mengguna Add Me Fast Untuk Facebook Likes:

Mahukan Facebook Pages  Beribu-Ribu Like


a) Klik bahagian Facebook Likes ( disebelah kiri)
b) Setelah itu akan muncul gambar macam di atas
c) Selepas itu kamu klik LIKE.
d) Ia akan membuka pop-up dan kamu kena like Facebook pages tersebut. Tunggu selama 10 -15 saat dan kemudian tutup pop-up tersebut.
e) Maka anda akan mendapat point seterusnya...

Mesti ramai yang mengatakan cara ini agak tak halal...hehehehehhee.
Tapi anda boleh memikirkan sendiri samada cara ini baik atau tidak...

Untuk aku secara peribadi ianya exchange like maka ia OK kot..hahahahahaha.
Sebenarnya ini alasan aku sebab Facebook Shop On Lines aku sikit punya lama likes bawah 60 likes. Stress rasanya....ahaks.

8 comments:

Nick Nashram said...

tak buat pun page kat fb.
fb yg ade pun bape kali je update..haha

Joanna Yunus said...

nak beribu2 like untuk apa ek????

Hanif Idrus said...

Soalan yg baik ni....kikiki
Tujuan dptkan beribu2 FB bermaksud setiap kali anda updated produk atau info..maklumat tersebut akan sampai kepada mereka yg like.

Kedua dari segi imej...sudah tentu ia memberi impak yg baik.

Engku Muzahadin said...

Ada buat, suka2 dulu, pastu dah hide ke buang ke apa tah...Hehe

BUNDA a.k.a KN said...

Bunda tak buat pun...yang ada pun jarang update juga..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Perkonsian yang berguna ni. dapat banyak like tu. :-)

RDZ Z said...

Ada pro & cons this appp ni..pernah baca somewhere..tapi boleh trylah..

wantie said...

Jarang betul updated fb sekarang ni. Rasa semak.lak