Home » » Phytoscience Double Stem Cell- Ubat Mujarab

Phytoscience Double Stem Cell- Ubat Mujarab

Posted by Hanif Bin Idrus Blog on Monday, March 10, 2014

Phytoscience Double Stem Cell

Sel Stem adalah sel yang berperanan utama di dalam proses tumbesaran. Ia juga dikenali sebagai “sel yang dapat melakukan segalanya” bermula dari proses pembetukan hinggalah pembesaran semulajadi struktur tubuh manusia, haiwan dan juga tumbuh-tumbuhan.

Terdapat pada manusia, haiwan dan juga tumbuh-tumbuhan. Namun kelebihan sel stem tumbuhan adalah kerana ianya dapat 'regenerate' semula semua sel secara semulajadi, tidak seperti sel stem manusia.

Apa Itu Apple Stem Cell
Phytoscience Double Stem Cell

Di Switzerland, terdapat sejenis spesis pokok epal yang amat jarang didapati dan digelar “Uttwiler Spatlauber”. Buah epal spesis ini dapat disimpan selama 4 bulan tanpa rosak.

Pokok epal ini begitu ajaib kerana dengan sendirinya ia dapat memulihkan segala kerosakan pada bahagian kulit dahan dan buah. Mibellechemistry, Switzerland telah berjaya mencipta teknologi penternakan sel tumbuh-tumbuhan (PhytoCellTecTM Malus Domestica).

Teknologi PhytoCellTecTM dapat mengaktifkan sel-sel tumbuhan. Ini membolehkan penternakan sel-sel tumbuhan secara besar-besaran dapat dilakukan dengan menggunakan kaedah bio-teknologi. 

Oleh kerana terdapat undang-undang yang masih melarang penggunaan Sel Stem Embrio dalam industri makanan, maka Sel Stem tumbuhan telah menjadi harapan kepada industri makanan.

Penemuan Sel Stem Epal dari Switzerland yang mempunyai fungsi-fungsi yang menakjubkan seperti anti penuaan amat mengembirakan para usahawan dalam industri makanan kesihatan khususnya.

Apa Itu Grape Stem Cell
Phytoscience Double Stem Cell

Sel stem anggur adalah sejenis anggur dari Burgundy, Perancis yang bernama Gamay Teinturier Freaux. la mengandungi kandungan antioksidan yang sangat berkesan dan merupakan penyingkir radikal bebas untuk perlindungan UV yang sangat berkesan.

 Mibellechemistry, Switzerland juga telah berjaya mencipta teknologi penternakan sel tumbuh-tumbuhan (PhytoCellTecTM Solar Vitis) berasaskan teknologi Grape Stem Cell.

Apa itu Beri Acai

Dianggap sebagai beri kecantikan dari Amazon. Acai adalah padat dengan sebatian yang membuat badan terasa dan kelihatan menakjubkan dari luar dan dalam.

Ia padat dengan antosianin dan flavonoid yang membekalkan lebih banyak antioksidan berbanding dengan kebanyakan buah beri. Ia mempunyai 5 kali antioksidan ginkgo dan 33 kali antioksidan wain merah. Bahkan ia bukan sahaja antioksidan, beri kecil ini juga padat dengan asid lemak omega, asid amino, mineral semulajadi serta Vitamin A, B1 dan E.


Apa Itu Buah Blueberry 

Merupakan penjana Anti Pengoksidaan yang berkesan. Perubatan tradisional memberitahu kita bahawa Blueberry mempunyai sejarah yang lama dalam penggunaan untuk anti penuaan, kencing manis, keletihan mata, menengangkan serviks/ payu dara, perlindungan sistem jantung, peningkatan selera makan, peningkatan daya ingatan, menyokong saluran darah, mengelak daripada jangkitan saluran air kencing dan juga pengurangan kolestrol dalam badan.


Phytoscience Double Stem Cell
PHYTOCELL DOUBLE Stemcell™ adalah kombinasi terkini Swiss PhytoCellTec™ MalusDomestica (Sel Stem Epal) dengan teknologi Swiss PhytoCell™ Solar Vitis (Sel Stem Anggur). diperkaya dengan Acaiberry dan blueberry untuk menyuburkan kulit anda dari dalam serta memberikan hasil yang ketara.
Phytoscience Double Stem Cell

Sel Stem Epal Phytocelltec™ 
Meransang Sel Stem, mengaktifkan Sel Stem badan, kuasa pemulihan dan kuasa pemutaran.

Sel Stem Anggur Phytocelltec™
Meransang Sel Stem, mengaktifkan sel stem badan dan melindungi Sel Stem dari sinaran UV.

Beri Acai
Ia bukan sahaja antioksidan, ianya juga padat dengan asid lemak omega, asid amino, mineral semulajadi serta Vitamin A, B1 dan E.

Beri Biru ( Blueberry)
Penggunaan untuk anti penuaan, kencing manis, keletihan mata, menentangkan serserviks/payu dara, perlindungan system jantung, peningkatan selera makan, peningkatan daya ingatan, menyokong saluran darah, mengelak daripada jangkitan saluran air kencing dan juga pengurangan kolestrol dalam badan.

Cara Pemakanan:
Phytoscience Double Stem Cell

Amatlah disyorkan kepada mereka yang mempunyai masalah seperti berikut:
Gout
Kencing manis
Darah tinggi
Lemak darah
Anemia
Kulit sensitif
Sistem penghadaman lemah
Demam selsema
Mudah letih dan
badan lemah Tekanan Kolestrol tinggi

Jika anda mahukan penerangan lanjut, testomoni  serta membuat tempahan serta automatik menjadi ahli  kami bolehlah klik ke sini :

Phytoscience Double Stem Cell- Ubat Mujarab

PERHATIAN KEPADA PENDUDUK NEGERI MELAKA:
JIKA ANDA DARI MELAKA, PIHAK KAMI MEMPUNYAI AGEN YANG SEDIA MENERANGKAN LEBIH KHUSUS BERKENAAN PRODUK INI. 
UNTUK SESSI PENERANGAN PIHAK KAMI MEWAJIBKAN SEKURANG-KURANGNYA TERDAPAT 5 - 10 PESERTA.
SILA KE LAMAN WEB KAMI UNTUK  MAKLUMAT.

Thanks for reading & sharing Hanif Bin Idrus Blog

Previous
« Prev Post

4 comments:

Kisah Si Dairy said...

ramai da cerita kebaikkan product nie...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Jika produk baik. Tak rugi nak cubakan ;-)

Nick Nashram said...

kat facebook, ramai yang update pasal ne..income pun katanye banyak dapat.

wantie said...

Best ke.. nak try mcm tak de budget la pulak.ngeee

Popular Posts

IKLAN

Recent Post

Recent Posts Widget

IKLAN

BABAB

Followers