Full Episod Aku Isterinya Slot Akasia
Drama Slot Akasia Aku Isterinya memang tengah meletup sekarang ini. Seperti yang diketahui umum, Aku Isterinya merupakan adaptasi dari novel Acik Lana iaitu Aku Bukan Mistress.

Sepanjang 8 episod aku tonton drama ini, kebanyakkan isi cerita dalam novel tidak banyak lari dari drama Aku Isterinya. Cuma perbezaannya ialah dalam drama Aku Isterinya, Mikhail dan Mya telah pun berkahwin tetapi dalam novel mereka tidak berkahwin.

Full Episod Aku Isterinya Slot Akasia
Perubahan ini aku sudah jangkakan kerana ketidaksesuaian menggalakkan perhubungan seperti itu dalam mengaptasikan dalam bentuk media TV yang ditonton bukan sahaja peminat dewasa tetapi kanak-kanak.

Dalam hal iniaku respek dengan penerbit, pengarah serta penulis novel yang memberi kebenaran dalam hal ini demi menjaga tatasusila islam kita. 

Disebabkan cerita ini merupakan kegilaan wife aku maka aku telah membuat sebuah website khas untuk Drama Slot Akasia Aku Isterinya yang menyusun setiap episod 1 hingga akhir drama ini.

Dalam website ini menampilkan lagu-lagu dalam Slot Akasia Aku Isterinya sebagai pencuci telinga  kita..hehehehehe. Lagu-lagunya memang cukup best.

Video pula aku ambil dari blogger otai yang selalu updated drama terbaru Malaysia iaitu Kepala Bergetar. Sebab beliau adalah yang terpantas dan terbaik dalam updated setiap episod drama setakat ini. Tidak boleh disangkalkan lagi. 

Kedua website khas ini adalah eksperimental aku dalam membuat beberapa blog agar potensi iklan yang akan dklik semasa menonton drama ini diklik..hahahaha. 

Ini adalah teknik jumlah blog dalam meningkatkan pendapatan melalui Pay Per Click. Aku ada membuat artikel berkenaan ini iaitu Jana Pendapatan Melalui Jumlah Blog.

Orang tua-tua kata sambil menyelam minum air..ahaks..

Jika ingin menonton Drama Slot Akasia sila klik ke laman web ini:

Designed By: Hanif Idrus | Templatelib