Header Ads

Di Sebalik MLM Phyto Double Stem Cell

Di Sebalik MLM  Phyto Double Stem Cell
Phyto Double Stem Cell memang cukup popular sekarang ni. Produknya yang berasaskan ekstrak stem cell dari buah epal yang hanya terdapat di Switzerland memang menakjubkan.

Malah beberapa testomoni yang dikeluarkan menunjukkan keampuhan produk Phyto Stem Cell ini. Malahan aku juga merupakan saksi yang melihat ibuku memakainya..sakit lututnya agak berkurangan.

Tetapi bukan itu sahaja kebaikan Phyto Double Stem Cell ini. Ia juga memberi peluang pendapatan yang tinggi pada pengguna sekaligus penambaikan kesihatan.

Phyto Double Stem Cell ini harga sebenar sepaket yang mengandungi 14 sachet ialah RM250. Dan kebiasaannya farmasi atau kedai jamu jual dalam RM200.
Itu jika anda beli untuk makan sahaja.... Sebenarnya anda dalam kerugian!!!

Di Sebalik MLM  Phyto Double Stem Cell
Di sini saya ingin mengupas bagaimana anda boleh menjana pendapatan dengan Phyto Double Stem Cell ini dengan menjadi ahli.

Dalam keahlian Phyto Double Stem Cell ini terdapat 3 jenis keahlian iaitu Mobile,  Gold dan Silver. Mobile kos ahli ialah RM5400 dengan perolehi 40 paket DSC. Manakala Gold kos ahli ialah RM1620 dengan perolehi 12 paket DSC. Silver kos ahli iakah RM270 dengan 2 paket DSC.

Anda bahagikan setiap satu paket dengan harga ahli dimana ianya jauh lebih murah.
Saya ingin terangkan keahlian Silver iaitu harga mampu beli.

Pada masa kini Phyto Double Stem Cell ada membuat  tawaran kepada kesemua pakejnya dimana untuk keahlian Silver dengan kos ahli RM335 anda akan perolehi 4 paket DSC.
Ianya lagi hebat!!!!

Di Sebalik MLM  Phyto Double Stem Cell
Darah Tinggi Menurun
Bagaimana anda menjana pendapatan?  Penerangan saya tadi ialah dengan menjadi ahli anda dapat mengurangkan kos belian.

Pendapatan pula anda dalam Phyto Double Stem Cell ini ialah ia menjalankan sistem piramid. Dimana untuk dapatkan pendapatan anda harus mencari 2 ahl. Sebaik sahaja anda dapat 2 ahli ianya dipanggil pairing.

Anda mendapat bonus pairing RM35 dan juga bonus sponsor RM72 dimana jumlahnya RM107. Untuk bonus sponsor anda sebenarnya dapat RM90 tetapi RM28 disimpan sebagai   point untuk anda beli produk Phyto Double Stem Cell.

Setelah anda dapat RM107, anda boleh gunakan wang tersebut membeli DSM RM335 dengan tambahan RM228 sahaja untuk kegunaan seterusnya dan pada masa yang sama anda boleh masukkan keahlian baru untuk anak, adik atau suami.

Dengan tidak menjual anda mampu mendapat wang dan membeli dengan harga murah. Tetapi anda kena faham..DSC ini adalah sejenis ubat dan tiap2 bulan pengguna dibawah nama anda pasti akan membeli...

Lama-kelamaan pairing anda makin bertambah dan jika rezeki itu ada...ahli-ahli anda menjual produk ini maka ianya akan berkembang dan sudah tentu anda makan duit pairing tersebut.

Dan anda juga boleh menjual sepaket RM200 kepada mereka yang tak mahu jadi ahli dan untung RM50. Kerana harga ahli sepaket hanya RM150.

Itulah cara menjana pendapatan dengan Phyto Double Stem Cell ini.
Phyto Double Stem ini ramai kata ubat ajaib...dan memang terbukti.

So..kalau nak beli memang mahal...lagi baik anda jadi ahli...dan pada yang sama anda boleh menjual produk ini. Testomoni sudah tentu anda ler...sebab anda yang makan...kikiki.

Di Sebalik MLM  Phyto Double Stem Cell
Kadang-kadang kasihan aku lihat pengguna beli harga yang mahal setiap bulan untuk DSC ini. Mak aku makan DSC ini memang berkesan tetapi bagaimana kurangkan kos ialah buat mcm ini. Bulan ni beli 4 paket hanya tambah RM156 ajer dan dapat pairing lagi dengan masukkan nama kakak aku. Tapi ubat tu mak aku makan ler..ahaks..

Sekarang ni mak aku jadi model DSM untuk promosi Phyto Double Stem Cell oleh penajanya. Masyuk duit lagi..

Tak ler kaya mcm minah yang keluar paper Kosmo tempoh hari dengan pendapatan RM24,000 sebulan. Dia cari makan dengan benda tu...penerangan aku ialah kurangkan kos kalau nak makan DSC ini..

Sebenarnya Phyto Double Stem Cell ada 2 lagi produk iaitu Spray Triple Stemcell dan Triple Shine Stem yang boleh menambahkan seri muka dan keringkan luka terutama penyakit kencing manis kronik.


Itulah caranya..kalau berminat nak faham produk Phyto Double Stem Cell dan nak jadi ahli..boleh ler hubungi aku atau komen kat bawah tu...

Aku tak menjual tetapi membantu.
Aku tak tamak tapi kalau masyuk pun OK..hahahaha.

Siapa tak nak duit...tetapi kalau semua MLM semua orang berjaya.... ramai dah kaya..
Aku yakin sebab produk dia baik...maka potensi tu memang tinggi ler..
Lagi pun mak aku pakai OK jer...so aku berkongsi ilmu dan kalau ada rezeki...ada ler..

No comments