Lazada Summer Clearance Sales 2014( 6 May - 11 May) - Hanif Bin Idrus Blog

Sebuah Blog Santai Tentang Kehidupan

Home Top Ad

Lazada Summer Clearance Sales 2014( 6 May - 11 May)


Lazada promosi terkini iaitu Lazada Summer Clearance Sales ( 6 May - 11 May) dimana ia memberi potongan harga sehingga 80%..

Hanya 6 hari sahaja Lazada Summer Clearance Sales ini dan rugi kalau anda tidak ambil kesempatan dari promosi Lazada ini.

Seperti biasa, kita boleh menggunakan potongan harga 80% ini untuk persiapan Hari Raya Aidilfitri yang akan menjelma tidak lama lagi...

Klik Banner Ke Laman Promosi Lazada

3 comments:

RDZ Z said...

menarik...thanks hanif..

shahdiana said...

wah..dah macam tokey lazada punya promote...boleh nak shopping kalo duit banyak..ni kalo dah ciput tinggal 80% pun terpaksa tengok je...huhuhuhuhuh

Kathy R'bain said...

tak pernah try lagi shopping sini..