Super Dad Menyambut Hari Bapa - Hanif Bin Idrus Blog

Sebuah Blog Santai Tentang Kehidupan

Home Top Ad

Super Dad Menyambut Hari Bapa

Super Dad Menyambut  Hari Bapa

Perasan atau memang angan-angan mengaku diri sendiri sebagai Super Dad untuk beberapa mamat ini yang menyambut hari bapa. Pada gambar diatas menunjukkan tahap perasan mereka yang mengaku mereka adalah the best!!!

Masalahnya ialah kek yang tertera di atas adalah perkongsian seorang RM20 beli sendiri dan menyambut hari bapa sendiri...hehehehehe,
Super Dad Menyambut  Hari Bapa

Inilah Super Dad yang mengambil gambar sendiri memotong kek...hahahahhaa.
Dah tua-tua pun buat perangai macam budak-budak tapi kami ada alasan nak makan kek Secret Recipe...hahahahahha

Super Dad Menyambut  Hari Bapa

Selamat menyambut Hari Bapa kepada kami semua dan wajar kami semua menyambut sendiri hari bapa kerana semua bangga menjadi seorang bapa.


1 comment:

hainom OKje said...

hahaha......redho ajelah Nep...ok jugak tu walaupun share reramai daripada tak de