Home » » Kelar Muka Suami Kerana Kecing Merata-Rata

Kelar Muka Suami Kerana Kecing Merata-Rata

Posted by Hanif Bin Idrus Blog on Thursday, July 3, 2014

Kelar Muka Suami Kerana Kecing Merata-Rata
Shery Lynn Downs, 52, of Billings, Mont. is being held on a felony charge of assault with a weapon after she allegedly slashed her husband's face with a knife for peeing on the floor.
Seorang wanita berusia 52 tahun dituduh mengelar muka suaminya kerana kencing merata-rata di bilik air. Menurut dokumen mahkamah, Shery Lyn Downs ditahan Isnin lalu selepas polis tiba di tempat kejadian.

Jurucakap polis berkata, suami Shery yang berusia 68 tahun ditemui duduk di tangga sambil menekap mukanya dengan tuala yang berlumuran darah. Dia memberitahu polis isterinya cuba mengelar lehernya.

Polis yang memasuki rumah berkenaan menemui darah di ruang tamu dan titisan darah menghala ke bilik tidur. Shery berada di dalam rumah berkenaan dalam keadaan mabuk tetapi tidak cedera.

Dia mulanya memberitahu polis suaminya mencederakan dirinya sendiri dan mendakwa lelaki itu mencetuskan masalah dengan kencing merata-rata.

Di hospital, mangsa memberitahu isterinya berang kerana dia kencing di atas lantai di bilik air. Dia berada di dalam bilik tidur apabila isterinya cuba dua kali untuk masuk dengan membawa pisau dan mengugut membunuhnya.

Kali kedua dia masuk ke bilik tidur itu, Shery bertindak mengelar muka suaminya. Menurut sumber, mangsa luka beberapa sentimeter di muka dan memerlukan pembedahan khas.

Thanks for reading & sharing Hanif Bin Idrus Blog

Previous
« Prev Post

2 comments:

Nadia Johari said...

Allah smpai mcm tu sekali

Mummy MM said...

Kejamnya perempuan tu

Popular Posts

IKLAN

Recent Post

Recent Posts Widget

IKLAN

BABAB

Followers