Home » » Tawaran Harga Murah Kahwin Wanita Syria

Tawaran Harga Murah Kahwin Wanita Syria

Posted by Hanif Bin Idrus Blog on Tuesday, July 8, 2014

Tawaran Harga Murah Kahwin Wanita Syria

Bukan saja gadis Syria, malah nak berkahwin dengan gadis Mesir sekalipun bukan mudah kerana kosnya tinggi. Jadi, ini semua bohong dan mengarut.”

Tawaran Harga Murah Kahwin Wanita SyriaItu kata Duta Besar Malaysia ke Mesir Datuk Ku Jaafar Ku Shaari mengenai iklan tawaran harga murah untuk lelaki Malaysia berkahwin dengan gadis Syria yang melarikan diri ke Mesir akibat pergolakan di negara mereka.

Iklan itu tersebar luas dalam kalangan pengguna telefon pintar menggunakan aplikasi WhatsApp di negara ini yang memaparkan wajah empat gadis jelita didakwa dari Syria, kononnya sedia untuk dikahwini dengan bayaran cuma RM4,420.

Antara maklumat yang tertera di iklan berkenaan, semua gadis itu kini berada di beberapa masjid sekitar Kaherah, Mesir dan mana-mana lelaki Malaysia yang berminat mengahwini mereka boleh menghubungi Ustaz Azizul dengan nombor telefon disediakan.

Ku Jaafar berkata, iklan tawaran berkahwin dengan gadis Syria pernah tersebar di laman sosial Jun tahun lalu, dan kini ia sekali lagi berlaku dalam kalangan pengguna telefon bimbit di Malaysia.


Tawaran Harga Murah Kahwin Wanita Syria


Thanks for reading & sharing Hanif Bin Idrus Blog

Previous
« Prev Post

1 comments:

Farah Waheda Wahid said...

lepas ni ramailah orang cari perempuan syria pulak...

Popular Posts

IKLAN

Recent Post

Recent Posts Widget

IKLAN

BABAB

Followers