Home » » Video Kanak-kanak Yang Paling Berhemah

Video Kanak-kanak Yang Paling Berhemah

Posted by Hanif Bin Idrus Blog on Monday, July 7, 2014

Video Kanak-kanak Yang Paling Berhemah

Cubaan seorang ibu mengusik anak perempuannya dengan menghadiahkan sepasang seluar dalam lelaki untuk hari jadinya tidak menjadi apabila kanak-kanak itu - yang dididik supaya sentiasa berhemah dan berbudi bahasa - sebaliknya mengucapkan terima kasih dengan penuh keikhlasan.

Dalam video yang dimuat naik ke YouTube, Jessi Eaton dilihat memberi anaknya hadiah yang dibalut cantik namun apabila dibuka sebenarnya sepasang seluar dalam lelaki bersaiz besar.

“Wah! Cantiknya!’ reaksi si cilik itu sambil menyimpan semula kertas bungkusan dengan penuh berhati-hati. “Apakah itu?” tanya ibunya dengan nada menyakat.

“Seluar! Cantiknya... Saya sukakannya! Ini hadiah yang sangat istimewa,” jawab pula anaknya dengan ikhlas dan tidak langsung menunjukkan kekecewaan dengan hadiah diterimanya itu. Malah, dia terus memakai seluar berkenaan seperti selendang.

Jessi yang tidak sampai hati meneruskan usikan itu terus memeluk anaknya itu sebelum memberikan hadiahnya yang sebenar. 

Dia kemudian memuat naik video yang diberi tajuk ‘Cuba memberi ‘hadiah’ buruk kepada anak saya.’ “Saya sebenarnya tidak terkejut dengan reaksinya kerana itulah reaksi sama diberikan setiap kali menerima hadiah,” kata Jessi.

Thanks for reading & sharing Hanif Bin Idrus Blog

Previous
« Prev Post

0 comments:

Popular Posts

IKLAN

Recent Post

Recent Posts Widget

IKLAN

BABAB

Followers