Header Ads

Isu Malaysia Nude Sports Games 2014

 Malaysia Nude Sports Games 2014

Pehhh!!! Advance Malaysia!!! Kini isu terpanas di mana video menunjukkan beberapa mamat dan minah berbogel di sebuah pantai di Malaysia di upload di internet.
Pertamanya orang yang upload dan ambil gambar ini sakit mental sebab masa ambil video ini pun dia terlibat sama kan...hehehehhe. 
Dan masalahnya boleh terlepas dari pemantauan pihak berkuasa. Dan bagaimana peserta-peserta Malaysia Nude Sports Games 2014 boleh terfikir nak buat di pantai Malaysia.
Aku harap peserta ini bukanlah rakyat Malaysia cuma rakyat asing yang cuma mencabuli undang-undang Malaysia. Hopefully!!!
Kalau rakyat Malaysia, isu lain ler. Memang rakyat Malaysia yang terlibat dalam acara ini ada masalah seksual. Manusia selalunya terbabas kalau melibatkan isu seks atau nafsu.
Aku ada video nak attach sini tetapi blog Hanif Idrus malu dengan video ini...
Segan lak nak attach...hahahahahah.
Gambar pun aku curi dari rakan-rakan blog yang telah tutupkan ehemmmm!!!
Kalau nak lihat klik sini :  Malaysia Nude Sports Games 2014 Video 
Rakaman klip video bertajuk Malaysia Nude Sports Games 2014 yang memperagakan aksi-aksi sekumpulan 18 orang terdiri daripada lelaki dan wanita berbogel melakukan aktiviti riadah di Pantai Teluk Kampi, Teluk Bahang di sini tersebar semalam.
Video berdurasi lima minit 49 saat yang mengemparkan itu bermula dengan beberapa keping gambar deretan sampan di jeti Taman Negara Teluk Bahang dan bangunan pejabat di situ.
Selepas itu ia disusuli dengan tayangan video kumpulan terbabit yang dipercayai bukan rakyat Malaysia sedang berbogel di sebuah dewan binaan kayu di pantai berkenaan dengan beberapa individu lain melakukan aktiviti mengecat badan masing-masing.
 Malaysia Nude Sports Games 2014

 Malaysia Nude Sports Games 2014

2 comments

Shark Kay said...

nk tgk pn maleh..
buang masa layan diorg nie.

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Pihak berkuasa kena maikan peranan macam ini. Harap tak berulang dan mereka semua dapat di tangkap.