Header Ads

Keluarkan Wang Bidvester Dari Pay Pal

Keluarkan Wang Bidvester  Dari Pay Pal

Akhirnya aku keluarkan wang juga dari Pay Pal. Dah tak tahan lagi lerrrr....heheheheh.
Wang Pay Pal ini adalah dari iklan Bidvester aku  yang tak seberapa banyak tapi cukup amount untuk dikeluarkan.

Siapa kata blogger tak boleh buat duit? Dalam menjana pendapatan dalam dunia internet ini, kuantiti wang bukan persoalan utama tetapi bagaimana hendak menjana pendapatan.walau pun RM0.001.

Lama-kelamaan dapat lah duit tu walaupun ia mencabar kesabaran yang amat sangat..hahahahaha.

Walau apa pun aku dapat belajar ilmu menggunakan Pay Pal ini. Taklah susah sangat nak pakai Pay Pal ini. Sonang sangat.

Saya sekali lagi cadangkan jika anda hendak buat iklan dalam blog, lagi baik gunakan Bidvester dari mengguna Nuffnang yang susah sangat nak berikan CPUV dia tu..
Keluarkan Wang Bidvester  Dari Pay Pal

No comments