Tonton Filem Melayu Online

Semalam semasa godek-godek internet ternampak sebuah laman web yang membuat koleksi filem-filem melayu iaitu Hootoh Blog Entri.

Aku melihat blog dia ini penug dengan video-video Melayu terkini dan rasanya sesiapa yang nak melihatnya klik sahaja pada link URL yang saya tandakan.

Aku bukan promosi blog ini tapi tertarik dengan usaha blogger ini yang membuat koleksi video-video terkini.

Aianya bukan satu usaha yang mudah dan yang pastinya memerlukan kesabaran. Dan pasti juga sentiasa kena updated filem-filem terbaru.

Terkini ialah video Nasi Tangas yang memang nantikan nak melihatnya.


Tonton Filem Melayu Online

JOM TONTON NASI TANGAS


Tonton Online Nasi Tangas (2014) Full Movie Streaming. Filem Bergenre Seram dan Mistik bertajuk Nasi Tangas Online Streaming. Watch Malaysian Movie Full Online video streaming for Free. Ulang Siar Filem Nasi Tangas Full Movie. Perkongsian Streaming Video Tempatan

Aksi Seram dan Menakutkan apabila seorang wanita bernama Mira yang sanggup melakukan apa sahaja demi mendapatkan kasih sayang sepenuhnya dari suaminya Hairi. 

Kerana cemburukan hubungan persahabatan Hairi dan rakan baiknya Fatin, Mira telah mempelajari bagaimana menghasilkan nasi kangkang dari emaknya dan sanggup bermalam dengan seorang bomoh agar impiannya menundukkan Hairi tercapai.