Blog Fotografi Dari Hanif Idrus - Hanif Bin Idrus Blog

Sebuah Blog Santai Tentang Kehidupan

Home Top Ad

Blog Fotografi Dari Hanif Idrus

Blog Fotografi Dari Hanif Idrus

Aku sebenarnya dari dulu ada blog fotografi tapi tak aktif sebab tak larat nak menjaganya..hehehehe. Tapi disebabkan baru-baru ini aku dah ada iklan Google Adsense maka aku pun cipta sebuah lagi blog untuk menjana pendapatan tambahan.

Disebabkan koleksi fotografi aku agak banyak maka aku dah buat schedule untuk post setiap gambar. Tapi kali ini aku letakkan gambar abstrak aku dari permulaan aku mula bergambar hingga kini.

Gambarnya tidaklah cantik sangat sebab aku bukan fotografi profesional atau pandai menggunakan photoshop tapi gambar-gambar itu adalah kepuasan aku.

Gambar terbaik adalah gambar yang memberi kepuasan pada anda, bukannya dari pandangan mata pihak lain. Kita bergambar adalah untuk diri kita bukan untuk orang lain.

Itulah nilai sebenar fotografi, tapi jika anda cari makan dengan fotografi maka kena ikut kehendak pelanggan anda lerrr. Itu lain..

Sebab itu gambar dalam blog ini kesemuanya eksperimen aku dalam fotografi.  Pelbagai teknik yang belajar aku ambil dan paparkan di blog ini. Sebagai contoh teknik makro, hirakomoji dan macam-macam lagi lerrr.

Semoga anda gembira melihat hasil karya aku. Nama blog aku ialah Hanif Photo Collection.

Blog Fotografi Dari Hanif Idrus


Blog Fotografi Dari Hanif Idrus


1 comment:

setya said...

Semua ada masa belajar, lama kelamaan bisa menjadi bagus dan sempurna.