Kontest Teroka Perspektif Dari blogr - Hanif Bin Idrus Blog

Sebuah Blog Santai Tentang Kehidupan

Home Top Ad

Kontest Teroka Perspektif Dari blogr

Kontest Teroka Perspektif  Dari blogr

Dah lama aku tak join kontest, rasanya dah 1 tahun setengah kot.
Dan apabila blogr membuat kontest bernama Kontest Teroka Perspektif  aku memang teringin nak masuk lak...hehehehehe.

Lagipun blogr merupakan salah satu ping website yang utama bagi blog aku. Dan memang tak patut kalau aku tak join. Macam tak hargai pula segala ping yang mereka lakukan untuk aku,


Tetapi sebab utama ialah hadiahnya memang awesome!!!..hahahahahaha.
Untuk menyertai  Kontest Teroka Perspektif  dari blogr ini ada hintnya dimana akan diberikan 
Tiga (3) petunjuk akan disiarkan pada setiap 10 malam (10PM) melalui:

Facebook Page rasmi Blogr pada (12 Januari 2015)
Instagram rasmi Blogr (14 Januari 2015)
Laman web rasmi Blogr (16 Januari 2015)

Bila boleh menghantar penyertaan?
– Anda boleh mula menghantar penyertaan artikel sejurus selepas terbitnya petunjuk terakhir pada 16 Januari 2015.

Bagaimana untuk menghantar penyertaan?
– Hanya Ping (kongsi) artikel yang telah ditulis di blogr.my dan pilih kategori “Kontest Teroka Perspektif”.

Bagaimana untuk Ping artikel di blogr.my?
– Hanya klik butang berwarna merah (atas kanan) dan copy & paste pautan (URL) artikel anda.

p/s: Jika anda mengalami masalah untuk berkongsi artikel, sila rujuk Halaman Soalan-Soalan Lazim untuk maklumat lanjut.

Tarikh tutup penyertaan?
– 1 Februari 2015, 11.59 malam (1159PM)

Bagaimana pemilihan pemenang dibuat?
– Pemenang-pemenang akan dipilih berdasarkan penulisan artikel yang paling kreatif dengan menggunakan ketiga-tiga petunjuk tersebut.

Hadiah Utama:
Wang tunai RM1,000
Baucer fotografi dan videografi perkahwinan berjumlah RM1,000 tajaan Momenthis Still & Motion
Penginapan percuma selama satu (1) malam Suite Room dan sarapan untuk dua (2) orang di Bustani Hotel, Jitra, Kedah
Goodies tajaan GreenFriends by Dohdeydot
Goodies Eksklusif Blogr

Naib Johan:
Wang tunai RM500
Baucer fotografi dan videografi perkahwinan berjumlah RM500 tajaan Momenthis Still & Motion
Penginapan percuma selama satu (1) malam Deluxe Queen dan sarapan untuk dua (2) orang di Bustani Hotel, Jitra, Kedah
Goodies Eksklusif Blogr
Saguhati: 10 x Goodies Eksklusif Blogr

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, boleh diajukan di ruangan komen di bawah atau boleh emelkan kepada kami di hello@blogr.my

Akhir kata, teroka perspektif di dalam penulisan blog anda. Bersama-sama kita melahirkan penulis-penulis blog yang berkualiti demi memajukan komuniti penulis blog tempatan.

Sebagai memastikan kita semua dapat memberi persaingan yang baik. Aku dah dapat ketiga-tiga petunjuk seperti dibawah..hehehehehehehehe.

Lagi ramai join lagi baik, kalau tak aku menang pun rasa macam tak best jer..ahaks..(berlagak)


Kontest Teroka Perspektif  Dari blogr

Kontest Teroka Perspektif  Dari blogr

Kontest Teroka Perspektif  Dari blogr

No comments: