Home » » Fesyen Kontroversi Sharnaaz

Fesyen Kontroversi Sharnaaz

Posted by Hanif Bin Idrus Blog on Wednesday, April 8, 2015

Fesyen Kontroversi Sharnaaz
Artis Paling Kontroversi bagi kategori online dalam majlis anugerah baru-baru ini, pelakon kacak, Sharnaaz Ahmad, tidak menunggu lama untuk dikaitkan dengan kontroversi baharu.

Hadir bersama dengan teman rapatnya, Anis Al Idrus, pada majlis berkenaan, fesyen yang diperagakan oleh pasangan selebriti ini mengundang rasa tidak senang segelintir pihak.

Menggayakan padanan fesyen yang dikatakan menyerupai pakaian tentera, ada yang menganggap persalinan itu tidak bersesuaian untuk menghadiri majlis hiburan dan dipakai secara sewenangnya.

Fesyen Kontroversi Sharnaaz
Isu pakaian tersebut telah menimbulkan perdebatan di kalangan peminat, malah ada anggota pasukan keselamatan yang turut memberikan teguran.

Tidak menunggu lama untuk memberikan penjelasan, Sharnaaz menerusi laman sosial Instagram (IG) miliknya, tampil memohon maaf di atas perkara itu.

Malah, pelakon drama bersiri Bukan Kerana Aku Tak Cinta, ini juga turut memberitahu bahawa persalinan itu adalah hasil rekaan Coloursbyfaiesh.

"Sekadar kostum ya, jangan ada pihak yang tersinggung. Kalau pun ada, harap dimaafkan," katanya ringkas di samping memuat naik foto penuh pakaian berkenaan.

Thanks for reading & sharing Hanif Bin Idrus Blog

Previous
« Prev Post

0 comments:

Popular Posts

IKLAN

Recent Post

Recent Posts Widget

IKLAN

BABAB

Followers