Header Ads

First-Segmen Erna : Bloglist -Walking Ogos 2015.

First-Segmen Erna : Bloglist -Walking Ogos 2015.



Dah lama sangat aku tak join segmen atau giveaway ini. Hari ini terasa lak nak join segmen dari Erna inmi yang bertajuk :First-Segmen Erna : Bloglist -Walking Ogos 2015.

Pertama kali beliau membuat segmen sebegini dan tadi masa jalan-jalan ad arakan blogger yang join. Lalu aku pun join ler. Bukan susah sangat pun hanya tepek banner dan linkkkan ke artikel beliau ini.

Paling susah pun kena follow. So aku dah follow ler dan merupkan follower ke 214...Yehhhhh!!!!
Jom join blogger Erna ini, dapat ler kita menambahkan rakan taulan di alam maya ini.

Lupa lak nak join klik pada banner yang besar kat atas tu!!! Lawa banner tu...

No comments