Header Ads

Giveaway Wallet By Opzzpinky

Giveaway Wallet By Opzzpinky

Join lagi segmen dan giveaway kali ini ialah Giveaway Wallet By Opzzpinky.
Dapat hadiah Wallet tapi untuk pompuan ler . Boleh kasi wife kalau menang random nanti..hehehehehe.

Klik Banner Kalau Nak Join 

Syarat-Syarat
Syarat simple ja la awak !!

Follow Blog Sha ----Completed
Like Fan Page ---Completed
Follow kita dekat Insta --- x der lerrr
kalau tiada insta, abaikan..kalau dah follow terima kasih :)

Hadiah..kita nak bagi 1 wallet kat atas ni dekat orang yang bertuah..siapa kah? kita main random ja..adil dan saksama..kan..so korang pilihlah nak warna apa..

4 comments

Mastura Aziz said...

sggh sini :) goodluck
http://strawberrysgurls.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.htmlhttp://strawberrysgurls.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html

Papaglamz - Food Stylo Founder said...

Hai.. blogwalking dari segmen yg sama. jom terjah PapaG dan follow sekali.. Hehehe

-Giveaway Wallet By Opzzpinky-

Terima kasih

sHaRiNa eLyaNa said...

assalamualaikum
terima kasih join GA sha, ni sha nak ajak BW peserta lain..
http://www.opzzpinky.my/2015/08/senarai-peserta-giveaway-wallet-by.html

Semoga berjaya yaa

Farhain Azmi said...

morning! singgah blogwalking dr segmen yg sama.. Goodluck ye :)

http://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html