Giveaway Wallet By Opzzpinky

Giveaway Wallet By Opzzpinky

Join lagi segmen dan giveaway kali ini ialah Giveaway Wallet By Opzzpinky.
Dapat hadiah Wallet tapi untuk pompuan ler . Boleh kasi wife kalau menang random nanti..hehehehehe.

Klik Banner Kalau Nak Join 

Syarat-Syarat
Syarat simple ja la awak !!

Follow Blog Sha ----Completed
Like Fan Page ---Completed
Follow kita dekat Insta --- x der lerrr
kalau tiada insta, abaikan..kalau dah follow terima kasih :)

Hadiah..kita nak bagi 1 wallet kat atas ni dekat orang yang bertuah..siapa kah? kita main random ja..adil dan saksama..kan..so korang pilihlah nak warna apa..

Share:

4 comments