Giveaway Wallet By Opzzpinky - Hanif Bin Idrus Blog

Sebuah Blog Santai Tentang Kehidupan

Home Top Ad

Giveaway Wallet By Opzzpinky

Giveaway Wallet By Opzzpinky

Join lagi segmen dan giveaway kali ini ialah Giveaway Wallet By Opzzpinky.
Dapat hadiah Wallet tapi untuk pompuan ler . Boleh kasi wife kalau menang random nanti..hehehehehe.

Klik Banner Kalau Nak Join 

Syarat-Syarat
Syarat simple ja la awak !!

Follow Blog Sha ----Completed
Like Fan Page ---Completed
Follow kita dekat Insta --- x der lerrr
kalau tiada insta, abaikan..kalau dah follow terima kasih :)

Hadiah..kita nak bagi 1 wallet kat atas ni dekat orang yang bertuah..siapa kah? kita main random ja..adil dan saksama..kan..so korang pilihlah nak warna apa..

4 comments:

Mastura Aziz said...

sggh sini :) goodluck
http://strawberrysgurls.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.htmlhttp://strawberrysgurls.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html

Papaglamz - Food Stylo Founder said...

Hai.. blogwalking dari segmen yg sama. jom terjah PapaG dan follow sekali.. Hehehe

-Giveaway Wallet By Opzzpinky-

Terima kasih

sHaRiNa eLyaNa said...

assalamualaikum
terima kasih join GA sha, ni sha nak ajak BW peserta lain..
http://www.opzzpinky.my/2015/08/senarai-peserta-giveaway-wallet-by.html

Semoga berjaya yaa

Farhain Azmi said...

morning! singgah blogwalking dr segmen yg sama.. Goodluck ye :)

http://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html