Header Ads

Kesilapan Fara Mendoza Dedah Sikap Fizz Fairuz


Kesilapan Fara Mendoza Dedah Sikap Fizz Fairuz

Kecoh dalam dunia hiburan apabila Fara Mendoza  si artis baru ini upload aplikasi we chat yang menunjukkan Fizz Fairuz mengodanya...hehehehehe.

Akhirnya ia menjadi viral dan tak adil rasnya kalau aku tak komen pula atas intipati sebagai blogger...hahahaha.

Pertama aku boleh katakan itulah kesilapan paling kurang waras si Fara Mendoza upload aplikasi we chat ini. Sebagai seorang artis inilah sebahagian daripada lumrah kehidupan yang anda harus lalui.

Lagi pun kalau kia lihat gaya si Fara Mendoza ini memng menyeksakan bila kaum Adam melihatnya. Manusia melihat atau judge seseorang itu melalui pandangan pertama iaitu jika kamu pakai seksi dan gedik, anggapan atau persepsi pertama lelaki ialah "kita boleh makan pompuan ini".

So janganlah melenting tak tentu pasal. Lihat diri kita ini kenapa orang berani menulis secara seksual terhadap kita. Kalau kita lihat We Chat ini pun, kalau Fara Mendoza tak layan, tak ler meleret-leret...hemmm.

Kalau aku ada pompuan goda aku, perkara pertama aku block ajer dia tu dan aku tak layan pun chat dia. Lama-lama dia pun boring ler... Bukannya dia datang rumah dan mengendap aku cuma kacau kat laman sosial chat ajer...

Walau bagaimana pun aku dah kenal Fara Mendoza...hehehehehehe.
Kalu tentang Fizz Fairuz aku tak nak komen, kita unggu komen dia dulu. Tapi kasihan kat bini dia, mesti ramai yang tanya macam-macam...huhuhuhuhuh.

Penyataan Fara Mendoza
Gara-gara tidak tahan dengan sikap pelakon Fizz Fairuz, aktres baharu Fara Mendoza tekad mendedahkan sikap Fizz yang cuba memikatnya menerusi perbualan menerusi aplikasi sosial WeChat.

Fara Mendoza, 25, berkata, niat sebenar dia mendedahkan perbualan tersebut supaya aktor itu sedar dan berhenti daripada terus mengumpannya dengan wang ringgit dengan tujuan yang tidak baik.

"Saya berkongsi perbualan itu di WeChat dengan tujuan supaya dia berhenti menganggu saya lagi. Saya tidak mahu dia terus mengumpan saya dengan tujuan untuk mengajak saya keluar.

"Dia juga ada mengambil gambar akaun bank peribadinya yang memaparkan sejumlah wang semata-mata ingin meyakinkan saya yang dia benar-benar mahu membelikan beg berjenama untuk saya dengan tujuan memikat hati saya," ujarnya kepada mStar Online, ketika dihubungi di sini, pada Selasa.

Saya muat naik sekejap sahaja di WeChat dan selepas itu kawan saya Emma Maembong hubungi saya suruh buang kerana akan menimbulkan kontroversi.

“Selepas itu saya padam gambar dan status tersebut dan saya tidak ada muat naik di mana-mana Instagram seperti yang dikatakan di dalam gosip itu,” ujarnya lagi.

Kedua-dua artis berkenaan dikatakan mula mengenali satu sama lain ketika berada di lokasi penggambaran Hantu Rumah Sakit Jiwa.


Penyataan Fizz Fairuz
Pelakon, Fizz Fairuz menjelaskan beliau tidak mengenali atau pernah bertemu dengan pelakon baharu, Fara Mendoza berhubung namanya dikaitkan dengan paparan skrin mesej perbualan menerusi laman sosial WeChat. Pengakuan itu dibuat Fizz ketika BH Online menghubunginya, petang ini. Dengan penjelasan itu, ia ternyata bercanggah dengan dakwaan Fara bahawa lelaki yang tertera dalam skrin perbuatan itu adalah Fizz Fairuz


Kesilapan Fara Mendoza Dedah Sikap Fizz Fairuz

Kesilapan Fara Mendoza Dedah Sikap Fizz Fairuz

No comments