DiGi Easy Prepaid RM88(14GB) Tapi Dapat 5GB - Hanif Bin Idrus Blog

Sebuah Blog Santai Tentang Kehidupan

Home Top Ad

DiGi Easy Prepaid RM88(14GB) Tapi Dapat 5GB

Salam satu blogger. Aku kini konpius tentang promosi DiGi yang mengguna DiGi Easy Prepaid.

Untuk makluman aku ada subscribe pakej internet DiGi RM88 dan sepatutnya dapat 14GB.

Malangnya bila aku periksa aku hanya dapat 5GB. So aku surf internet dan periksa sepatutnya aku dapat 14GB.

Pening gak aku lihat promosi DiGi, banyak betul yang tersembunyi.

Untuk makluman dengan RM88 sepatutnya memang dapat 5GB tetapi apabila DiGI upgrade kemudahannya, aku juga yang tak upgrade. Tetap dapat 5GB.

Tetapi bila aku check *200# ia tertulis 14GB tetapi yang actual aku dapat hanya 5GB.

Rugi cukup banyak dengan kehilangan 9GB. Banyak yang aku boleh buat. Kalau adac14GB tak payah aku kontrol anak-anak nak tengok movie kartun kat handphone aku ni...

Mahu tak mahu aku terpaksa ke DiGi untuk tanya apa masalahnya. Leceh betui!!!

Lihat gambar di bawah yang aku attch. Memang beza... data tinggal 4.4GB sebab aku subscribe pada 23hb.

No comments: