Home » » Najib Dan PM Israel Satu Fitnah

Najib Dan PM Israel Satu Fitnah

Posted by Hanif Bin Idrus Blog on Monday, October 5, 2015

Bila kita dah benci seseorang itu, pelbagai cara kita gunakan untuk menjatuhkannya.

Inilah kes fitnah terhadap Najib yang dikatakan bersengkokol dengan Israel.

Memang aku pun tak berapa suka Najib tapi kalau nak mengutuk pun janganlah sampai dapat dosa kering.

Kita argue based on fact dan kalau tak suka waktu mengundi jangan undi dia.

Janganlah kerana kuasa atau wang kita sanggup korbankan integriti kita dengan menganiaya.

Aku sentiaa percaya pepatah buat baik dibalas  baik, buat jahat dibalas jahat. Ini semua kuasa Allah.

Jangan kita menfitnah....lalu persoalannya siapa yang jahat kat sini?
Fikir sendiri lerrrr...

Thanks for reading & sharing Hanif Bin Idrus Blog

Previous
« Prev Post

0 comments:

Popular Posts

IKLAN

Recent Post

Recent Posts Widget

IKLAN

BABAB

Followers