CPUV Nuffnang Lux Obession Dan MOH - Hanif Bin Idrus Blog

Sebuah Blog Santai Tentang Kehidupan

Home Top Ad

CPUV Nuffnang Lux Obession Dan MOH

CPUV Nuffnang Lux Obession Dan MOH

Dahulu aku adalah salah seorang blogger yang beria-ria dengan iklan Nuffnang ini. Pendek kata kalau baru berkecimpung dalam dunia blogger ini, pengiklan pertama yang akan anda kenali ialah Nuffnang.

Nuffnang dalam dunia blog merupakan carian utama sebagai pengiklan utama terutama untuk blogger baru. Semua blogger memang pernah mengambil Nuffnang sebagai pengiklan mereka.

Lama-kelamaan kita tukar kepada pengiklan lain sebab Nuffnang bayar kita kecil sangat iaitu RM0.1sen dan harapan nak dapat duit poket jika dapat CPUV Campaian. Boleh ler dapat RM10 sekali sekala...heheheheh. Dan sebab paling utama bayar dalam RM, jika pilih pengiklan lain mereka bayar dalam USD.

Dan paling leceh mereka bayar melalui cek, alahai malasnya nak pergi bank in. Inilah kelemahan Nuffnang.
TETAPI aku tetap pakai Nuffnang sebab Google Adsense tak mahu aku lagi...Bidvester dah jadi Malware.

Kalau tak pasang iklan macam tak best lak....hehehehehe. Jangan marah Nuffnang....ahaks.

Tapi Nuffnang baik hati kat aku, dia kasi sampai dua CPUV iaitu Lux Obession Dan MOH. Nampak sangat pembaca aku 90% wanita...hahahaha.

Boleh tamnah pendapatan re-new domain aku nanti...setahun sekali...huhuhuhu.

No comments: