Hugo Boss Perfume Milikku - Hanif Bin Idrus Blog

Sebuah Blog Santai Tentang Kehidupan

Home Top Ad

Hugo Boss Perfume Milikku

Hugo Boss Perfume Milikku
Beli Hugo Boss Perfume setelah sekian lama mencari bauan yang sesuai dengan aku tak ketemuan.

Plan asal nal beli POLO sebab bau original yang kawan aku beli memang sedap. Tapi harga melampau sampai RM300 sebotol 50ml.

Hugo Boss Perfume Milikku
Semalam jalan-jalan di Jaya Jusco ada sales minyak wangi. Atas approval wife aku dan aku pun berminat kami beli dengan harga RM259 serta mendapat mandian serta deodoron. Ok ler tu..

Bila aku siasat rupanya ia wangian terbaik Hugo untuk lelaki yang dihasilkan pada tahun 1998.

Dah lama rupanya...memang kena dengan orang old school macam aku ini..hehehehe. Taste orang tua......ahaks.

Jom baca sejarah Hugo Boss Perfume ini.

The abstract of Hugo Boss style is captured in a bottle with Boss Bottled aroma. The fragrance is fresh and sharp with warm woody base. The fresh and fruity top notes of apple and citrus are perfectly balanced with floral and spicy heart, dominated by pelargonium, warm cinnamon, and cloves. The base notes are very masculine: sandalwood, vetiver and precious cedar.

On occasion of 10 years of this successful edition, its jubilant version, Boss No.6, was presented in a limited number. New bottle is very modern and created as a very appropriate jubilant version. This chromed, elegant and very powerful creation is available as 50 and 100 ml edt.

You can read more about it in the aricle Hugo Boss-Boss No.6-Happy 10th Birthday!

Boss Bottled was launched in 1998. The nose behind this fragrance is Annick Menardo.

No comments: