Home » » Abang Long Fadhil Bersama Gadis Hijab?

Abang Long Fadhil Bersama Gadis Hijab?

Posted by Hanif Bin Idrus Blog on Monday, June 13, 2016

Abang Long Fadhil Bersama Gadis Hijab?

Bekas gengster Singapura, Abang Long Fadhil meminta orang ramai tidak membuat tanggapan salah terhadap gambarnya bersama seorang wanita bertudung dan bertatu di muka yang tersebar di laman sosial.

Beliau atau nama sebenarnya Muhamad Fadhil Husin, 29, turut kesal tindakan segelintir yang mereka-reka cerita dan membuat andaian kononnya wanita dikenali sebagai Fyka Sam itu adalah pasangannya.

“Kami bertemu dalam sesi fotografi di sebuah butik di Johor Bahru kira-kira dua minggu lalu. Saya dijemput ke butik berkenaan sementara wanita itu adalah model jubah wanita butik sama.

“Saya harap orang ramai tak salah anggap pada saya. Jangan suka-suka hati bikin cerita. Kalau nak tahu cerita sebenar tanya saya dulu sebelum suka hati sebar atau viralkan cerita tak benar,” katanya.

Menurutnya, dia tidak pasti niat pihak berkenaan memuat naik gambar berkenaan.

“Saya harap jangan ada yang buat spekulasi. Saya kesal kerana gambar itu boleh memberi tanggapan buruk terhadap diri saya," katanya ketika dihubungi di sini, semalam.

Muhamad Fadhil juga meminta orang ramai tidak memperlekehkan penghijrahannya, sebaliknya meminta dibimbing dan didoakan supaya terus istiqamah dalam setiap perkara kebaikan dilakukan.

“Penghijrahan saya bukanlah untuk dipermainkan.  Saya perlukan sokongan serta doa semua orang supaya saya istiqamah,” katanya.

Sementara itu, sebaik sahaja gambar berkenaan tersebar minggu lalu, wanita yang dikatakan tidak bertatu tersebut turut membalas kenyataan dalam ruangan komen dan mengaku gambar diambil ketika satu sesi fotografi.

Thanks for reading & sharing Hanif Bin Idrus Blog

Previous
« Prev Post

0 comments:

Popular Posts

IKLAN

Recent Post

Recent Posts Widget

IKLAN

BABAB

Followers