Header Ads

Clash Royale Permainan Yang Menarik

Clash Royale
Clash Royale permainan online kegemaran aku yang terkini.

Sebenarnya aku dah pencen main game tetapi disebabkan hari raya tahun ini aku tak berjalan sebab kaki injured.

Mahu tak mahu terpaksa ler download game ini. Permainan dimainkan oleh anak aku, tengok macam best jer aku pun download.

Clash Royale ini memang kena dengan jiwa aku sebab ia merupakan game strategi yang manupilasi askar yang kau ada untuk menyerang pihak lawan.

Pada mulanya agak sukar sebab kau kena hafal semua askar kau dan kena ketahui kekuatan mereka.

Mana-mana strategi game seperti Red Alert atau Warcraft mahu tak mahu terpaksa kenali askar kau jika kau mahu kuasai permainan tersebut.

Dan aku pun sedang dalam proses mengenali askar-askar yang ada ini.

Kalau lawan knight, aku harus guna siapa? Manakah askar yang paling murah kalau aku dalam kecemasan tiada elixir..

Adakah gold dan diamond perlu aku belanja untuk memastikan aku kekal kukuh.

Adakah aku perlu membeli diamond atau chest untuk mengukuhkan kekuatan aku? Tapi jangan mimpi aku nak beli ler...hahahaha.
Buat rugi jer..bukan boleh menjana pendapatan dalam permainan ini.

Keseluruhannya permainan Clash Royale ini memang sesuai dimain jika anda seorang pemain strategi.

Jom cuba..
Clash Royale

1 comment

Afif Rayyan said...

Tak pernah try pun game nie walaupun saya peminat tegar coc.. huhu