Membeli belah di Clash Royale - Hanif Bin Idrus Blog

Sebuah Blog Santai Tentang Kehidupan

Home Top Ad

Membeli belah di Clash Royale


Hari ini aku membeli belah spesial offer untuk Clash Royale. Kalau tak beli rugi pula sebab ia kasi super magical chest dan yang bestnya gold 10,000 dan gem 1200.

Kalau ikut nilai semasa ia berjumlah ratusan ringgit tapi ia jual RM42 jer... mahu tak mahu sebab dah ada akaun beli ler.

Aku pakai baki duit prepaid di Digi sebab bakinya memang banyak. Aku setiap bulan top up duit untuk Digi sekadar untuk keluar masuk panggilan. Untuk internet aku pakai Maxis sebab tu ada beratus dalam Digi akaun prepaid aku..hahahaha.

Memang rugi membeli belah Clash Royale tapi kalau nak pergi lagi jauh kena berbelanja ler sikit. Lagi pun spesial offer dia memang berbaloi..

Aku hanya akan beli jika ada offer spesial jer. Sekarang akaun aku dah dah ada belas ribu gold dan ribuan gem. Baru sedap sikit.

Manakala level troop aku banyak dah naik. Tapi perjalanan masih jauh lagi
Aku masih kekalkan kedudukan aku di arena 6 dan kadang-kadang 7 hingga aku mempunyai kekuatan yang mencukupi terus ke arena 9.

Perjalanan yang jauh tapi berbaloi ler. Sebab Clash Royale ini kalau kita serius boleh join tournamenant dan dapat banyak imbuhan...berangan..hahahaha.

1 comment:

Iskandar @ JomJalan said...

Hahah ...

Sejak pandai beli, dah beli sesaja ye Hanif.

Saya terus menerus tekan nafsu dari membeli. Takut kalau dah beli, xmo stop. Bkn apa, x naik2 level ni. Mmg confirm la da beli sekali, musti beli laie.