Clash Royale: Double Elixir Challenge

Clash Royale: Double Elixir Challenge
Pada tarikh 17Nov 2016 pada pukul 7.00pm lagi 20 jam akan bermula satu lagi pertarungan epik oleh Clash Royale yang dipanggil Double Elixir Challenge.

Dari tajuk ini aku rasa kau orang pun dah faham apa maknanya. Maknanya dalam event ini kau diberi kelajuan 2 kali ganda elixir.

Mahu tak berkelip mata kau main pertarungan Double Elixir Challenge ini. Menarik dan wajib main ini....hihihihi.

Kalau difikirkan kalau nak menang main Double Elixir Challenge ini aku harus guns semua troop yang kuat tanpa mengira elixir mereka.

Keluarkan semua yang kuat-kuat dari Legendary Card seperti Sparky sambil ditemani oleh naga-naga berkuasa tinggi serta troop ground.

Tapi kalau aku guna askar murah pun boleh juga. Dengan Double Elixir Challenge aku mampu keluarkan dengan banyak semua troop, tak terlayan pihak lawan nak tangkis..

Atau aku guna serangan jarak jauh dengan bola api, peluru berpandu atau goblin barrel. Manakala defense letak ler inferno atau sewaktu dengannya.
Atau juga beli rumah-rumah untuk goblin, babarian atau skeleton.

Aku rasa pihak lawan akan berfikir sama macam aku cuma yang mana satu pilihan mereka itu kita lihat nanti.

Pening juga....
Clash Royale: Double Elixir Challenge
Clash Royale: Double Elixir Challenge

Share:

0 comments