Header Ads

Telegram Channel Semua TV Episod


Rancangan TV episod adalah rancangan tv yang memerlukan pengorbanan masa. Setiap minggu pasti ada episod sambungan dan ia memerlukan disiplin yang tinggi dari kita.

Sebagai contoh rancangan kegemaran aku Supernatural hingga kini sudah 12 tahun ditayangkan dan aku pun memang terlepas banyak episod yang ditayangkan.

Yang menyakitkan hati jika episod minggu lepas berkait dengan minggu ni punya episod. Kalau kau terlepas episod itu maka tak tahu penyudahnya.

Dan memeritkan lagi jika kau kerja shift macam aku ini. Memang wajib terlepas beberapa episod.

Nasib baik aku menjumpai satu telegram channel yang menyusun semua tv episod. Apa sahaja tv episod semua ada dalam koleksi mereka.

Dan bestnya setiap tv episod ia akan buat khas telegram channel. Sebagai contoh anda minat tv episod Supernatural. Maka ia buat satu telegram channel musim 1 hingga terkini semua rancangan episod Supernatural.

Cuma kau kena download ler tv episod mana yang kau minat. Tapi bagus juga, boleh dijadikan koleksi peribadi anda.

Kini aku tak perlu menunggu di kaca tv lagi. Semua aku download dan paling best rancangan yang akan ditayangkan minggu depan kau dah boleh tengok..

Sebagai contoh Supernatural musim 12 episod 6 hari Rabu ini akan ditayang di AXN. Tapi aku dah tengok tadi...hihihihi.

Dibawah ini adalah link untuk rancangan tv berepisod dalam telegram channel. Kau kena download aplikasi telegram ler..
Selamat menonton.

Walking Dead
https://telegram.me/joinchat/ACbp_D6ZzHYhQbJM_-TPYA

Supernatural
https://telegram.me/joinchat/ACbp_D-e3W21YyXwo2yV_Q

Semua Channel TV Show
iTvShare Archive
🔵This channel is for private channels of complete Tv Shows

🔵Powered by @iMediaShare team

🔵For requests contact @iMediaShareSupport
https://telegram.me/iTvShareArchive

No comments