Membeli Belah Dengan Lazada - Hanif Bin Idrus Blog

Sebuah Blog Santai Tentang Kehidupan

Home Top Ad

Membeli Belah Dengan Lazada

Membeli Belah Dengan Lazada
Membeli-Belah dengan adalah pengalaman pertama aku membeli sesuatu produk secara online.

Pembelian dan pembayaran secara online memang dah lama aku buat. Tapi kalau booking tiket kapal terbang atau bayar bil itu perkara biasa aku lakukan.

Cuma pengalaman membeli-belah ini adalah pertama kali buat aku. Sebenarnya kebiasaan aku kalau booking tiket kapal terbang aku pakai credit card sahaja tapi kali ini aku nak mencuba pakai debit card pula.

Aku nak cuba samada debit card aku boleh tak untuk beli online. Member aku ada masukkan duit ke dalam akaun debit card aku untuk tempah tiket kapal terbang. Aku malas nak transfer ke akaun credit card aku, tu yang aku cuba beli online...hehehehe.

Harga barang pun dalam RM20 inggit maka tak mahal sangat so aku cuba ler ni. Ek...boleh lak..

Aku beli smartphone lensa yang ada macam-macam fungsi. Nak cuba rasa pakai..hahaha.

Dunia membeli belah online kini adalah perkara biasa dalam masyarakat kita. Semuanya di hujung jari dan sekuriti perbankan online pun agak baik maka apa salahnya kita ikuti trend ini.

Lagi pun aku nak beli anak patung beruang besar untuk anak perempuan aku tak lama lagi maka baik aku mencuba yang ini dulu.

Kalau nak membeli produk kamera murah secara on line boleh --KLIK SINI ( KAMERA MURAH)



No comments: