Home » » Lazada Affliate Membuahkan Hasil Pendapatan

Lazada Affliate Membuahkan Hasil Pendapatan

Posted by Hanif Bin Idrus Blog on Friday, February 17, 2017

Lazada Affliate Membuahkan Hasil Pendapatan

Setelah 3 bulan aku menyertai Lazada Affiliate ia telah membuahkan hasil melalui banner yang aku pasang di blog aku dan juga blog Lazada aku iaitu The Shop Of Linda.

Tak banyak tapi sekurang-kurangnya aku tahu bahawa bidang affiliate ini boleh mendatangkan pendapatan. Biasanya affiliate ini mengambil masa yang agak lama untuk mendatangkan pendapatan tapi kalau dalam masa 3 bulan ianya memang cukup laju.

Potensi untuk dia berkembang memang ujud. Dan tidak salah aku katakan jika kit abersabar sedikit lama lagi, siapa tahu ia akan menjadi pendapatan yang boleh dibanggakan.

Sekurang-kurangnya boleh membayar duit sewa domain aku ini..hehehehe. Tapi yang penting seperti aku beritahu bidang affliate ini ialah bidang mampu menjana pendapatan .

Lazada Affliate Membuahkan Hasil Pendapatan

Lazada Affliate Membuahkan Hasil Pendapatan


Dalam gambar di atas ialah menunjukkan jumpah pendapatan aku sebagai Lazada Affiliate iaitu sebanyak $0.37..hahahahaha.

Dan link pertama yang dihasilkan melalui banner Lazada ialah pada 16.01.2017 iaitu sebulan aku menyertai Lazada Affiliate ini. Makna ia lebih awal cuma aku kata 3 bulan ialah pembayarannya pada bulan ini.


Bidang affiliate ini ialah bidang yang sangat santai, anda tak perlu membuang masa yang lama untuk membuat deeplink dan kalau anda memang malas sangat, hanya perlu tepek banner di blog anda sahaja.

Tapi aku ini rajin sikit sebab tu aku buat blog affliate menggunakan deeplink Lazada Affiliate di blog affiliate Shop Of Linda yang khusus menjual kamera dan aksesorinya. Niche biar selari dengan apa yang kita minatkan?

Jom ber affiliate!!!!!!!!!!!!!

Thanks for reading & sharing Hanif Bin Idrus Blog

Previous
« Prev Post

0 comments:

Popular Posts

IKLAN

Recent Post

Recent Posts Widget

IKLAN

BABAB

Followers