Home » » Blog SEO Untuk SideOfMuslim

Blog SEO Untuk SideOfMuslim

Posted by Hanif Bin Idrus Blog on Thursday, June 8, 2017

Semlam aku berpeluang untuk mengemaskini blog templates sideofmuslim yang bersifat lebih SEO. Memang dah lama aku nak ubah templates ini agar lebih mudah capaian dalam enjin carian tetapi aku kekalkan dulu sebab blog inibaru lagi dan artikel pun tak banyak.

Kini artikel ini dah konsisten dan rasanya dah sampai masa untuk upgrade lebih baik lagi dalam SEO ...hehehehe.
Aku berpuas hati dengan templates baru dan percuma ini. Sesuai dengan citarasa aku dan mesra pembaca. Iklanpun lebih banyak boleh letak dan mengikut kordinasi yang baik.

Blog SEO Untuk Islam Is Great


Pada muka hadapan memperlhatkan kekemasan yang baik. Dimana artikel terbaru di besarkan agar pembaca mengetahui ianya artikel terbaru. Penyusunan iklan juga agak baik, di bahagian atas dan sidebar boleh diletakkkan.

Aku juga meletakkan translater untuk pembaca international...hehehehehe. Mana ler tahu kalau ada oversea punya orang nak baca..


Blog SEO Untuk Islam Is Great


Selepas artikel uatam yang besar, susunan artikel yang lain juga agak kemas. Dengan warna yang terang dibantu background putih. Tag atau labelling juga jelas dan menarik warnanya.


Blog SEO Untuk Islam Is Great

Bila kita klik artikel pilihan, ia akan keluar seperti diatas. Ia ada menunjukkan abiut author dan juga 3 artkel yang mempunyai label yang sama.

Selain itu di side bar ia juga ada membuat dua kolum pilihan dan pilihan aku ialah "popular post" dan "Online", oleh itu ia boleh menjimatkan ruangan blog anda.


Untuk aku blog templates ini memang menarik dan memuaskan hati. Kalau anda berminat boleh klik ke blogger mat saleh ini dengan pergi ke blg sideofmuslim dan pergi ke footer anda boleh klik URLnya. Kalau nak free pun boleh kalau nak bayar lagi boleh...hahahahah


Thanks for reading & sharing Hanif Bin Idrus Blog

Previous
« Prev Post

0 comments:

Popular Posts

IKLAN

Recent Post

Recent Posts Widget

IKLAN

BABAB

Followers