Hanif Idrus Giveaway Bali 2017 - Hanif Bin Idrus Blog

Sebuah Blog Santai Tentang Kehidupan

Home Top Ad

Hanif Idrus Giveaway Bali 2017

Hanif Idrus Giveaway Bali  2017

Salam semua pembaca. sudah agak lama saya tidak membuat giveaway dari Hanif Bin Idrus Blog.
Sudah hampir 7 tahun berblogging dan dahulu kerap membuat giveaway dan juga menyertai giveaway yang diadakan oleh kawan-kawan blogger yang lain .

Hari ini saya akan membuat giveaway dengan memberi hadiah dari Bali. Pada bulan hadapan saya akan ke Bali dan ingin berkongsi ole-ole istimewa kepada semua raakan blogger.

Saya akan berkongsi 7 hadiah istimewa untuk semua rakan-rakan blogger yang menyertai:

Hadiah Pertama:
Hadiah Kedua:
Hadiah Ketiga:
Hadiah Keempat:
Hadiah Kelima:
Hadiah Keenam:
Hadiah Ketujuh:
Saguhati: Tiada jumlah terhad.

Mana hadiahnya. Saya memberi kebebasan untuk anda meminta hadiah yang anda mahukan. Menarikkan!! Jika saya menjumpai hadiah tersebut saya akan masukkan ke dalam susunan yang diberikan. Dari yang istimewa hingga ke ketujuh.

Syarat-syarat mudah sahaja:
a) Giveaway Hanif Idrus akan tamat pada penghujung bulan October 2017.
b) Peserta dikehendaki salin dan masukkan artikel ini ke laman web /blog anda dengan linkkkan banner ke entri ini. Tak yah pening-pening. 
Tapi kalau nak buat ayat sendiri pun OK tapi pastikan tepek banner dan linkkan ke entri ini.
c) Wajib like Facebook Pages Hanif Idrus Blog (https://web.facebook.com/hanifidrusblog)

Tak susah pun kan, hanya kena like Facebook Pages saya sahaja.
Setelah siap semua, diminta komen dan letakkan link yang anda buat  serta jangan lupa like FB pages saya. Di sebelah side bar blog saya pun dah  ada FB pages saya , hanya klik like jer..ahaks. Jangan lupa beritahu hadiah apa yang anda mahu di Bali .....

Jumlah komen terbanyak di entri anda bermakna anda telah memperolehi rakan baru yang terbanyak dan menyertai segmen giveaway ini..Betul tak? Jumlah terkomen terbanyak dari semua peserta entri akan memperolehi hadiah  dari Hanif Idrus Blog.
Saya rasa ini lebih adil dari membuat pilihan random... 




No comments: