Home » » Laundry Expert Taman Seri Cempaka Melaka

Laundry Expert Taman Seri Cempaka Melaka

Posted by Hanif Bin Idrus Blog on Monday, September 18, 2017

Laundry Expert Taman Seri Cempaka Melaka

Hari ini nak promosi kedai dobi layan diri yang baru di buka di Taman Cempaka Melaka berdekatan Tesco Melaka dan Melaka Central iaitu Laundry Expert Taman Seri Cempaka Melaka.

Pada zaman yang moden ini, semua orang sibuk mencari rezeki dan nak basuh baju pun masa tak der. Serius!! Macam aku ini kerja pagi balik malam, sampai rumah pukul 7.30pm dan sebelum masuk aku makan dulu dan sampai rumah pukul 8.00 atau 9.00pm. Mandi dan kemudian tidur.

Itulah rutin harian kehidupan sekarang. Dan keujudan kedai dobi sebegini memang menyenangkan kita.  Laundry Expert Taman Seri Cempaka Melaka ini pula mengamalkan sistem layan diri yang dibuka 24 jam. Power!!! Anda boleh pergi bila-bila masa sahaja. Masa ditentukan oleh anda.

Keujudan kedai dobi layan diri ini bukan sahaja orang yang bekerja macam aku ini tapi untuk student pun boleh. Daripada kau buang masa basuh baju yang ambil masa sekurang-kurang 40 minit dan belum lagi ambil  kira suasana berebut-rebut nak gunakan tandas itu. Lepas basuh baju kau kena gantung kau luar pula, kalau nasib baik ada potensi baju kau hilang...hahahaha. Itu pengalaman aku.

Lebih baik guna sedikit uang dan pergi  ke  Laundry Expert Taman Seri Cempaka Melaka.
Di  Taman Seri Cempaka kalau tak salah aku , berdekatan dengan UTEM kan serta hostel mereka.
Satu lagi kemudahan untuk pelajar kita di Melaka.

Laundry Expert Taman Seri Cempaka Melaka ini akan beroperasi pada 18/9/2017 ini, Anda boleh mencari alamat  Laundry Expert Taman Seri Cempaka Melaka menggunakan peta di bawah ini. Klik jer.

Laundry Expert Taman Seri Cempaka Melaka


Kelebihan Laundry Expert Taman Seri Cempaka Melaka  ialah kawasan yang strategik yang berada di tengah-tengah nadi Kota Melaka seprti Tesco Melaka, Pasar Besar Melaka, Melaka Sentral,  Jaya Jusco Melaka.

Jika anda mahu membeli belah, tidak salah jika anda hantar baju anda ke sana, setting mesin dobi dan pergi membeli barang keperluan anda yang amat berdekatan di sana. Dan kemudian setelah selesai, anda boleh ambil baju anda yang telah siap dicuci. Anda boleh buat 2 kerja sekaligus. Inilah kelebihan kedai dobi Laundry Expert Taman Seri Cempaka Melaka  yang strategik.
Kemudahan yang disediakan di sekeliling Laundry Expert Taman Seri Cempaka Melaka adalah pilihan terbaik dan kelainan berbanding kedai dobi yang lain.

Tempat meletak kereta yang cukup luas merupakan tips yang menarik untuk anda pergi ke Laundry Expert Taman Seri Cempaka Melaka. Tak perlu pening mencari tempat letak kereta jika anda datang ke  Laundry Expert Taman Seri Cempaka Melaka. Cukup luas dan banyak itu sahaja yang boleh aku katakan. Tak der jalan sempit nak parking kereta dan pelbagai jenuh.  Inilah kelebihan yang anda cari kan.

Disebabkan Laundry Expert Taman Seri Cempaka Melaka bedekatan dengan nadi kota Melaka. Soal keselamatan terjamin untuk anda tanpa kira waktu. Malah bersebelahan Laundry Expert Taman Seri Cempaka Melaka ialah Seven Eleven sebagai peneman di waktu lewat anda menghantar baju untuk dicuci.

Laundry Expert Taman Seri Cempaka Melaka juga mempunyai FB pages yang boleh anda gunakan untuk hubungi pemiliknya jika anda mempunyai soalan atau apa jua berkaitan dengan perkhidmatan mereka. Inilah perkhidmatan yang kita mahu, pelanggan mempunyai kuasa. Apa kata anda likes FB Pages ini supaya mudah untuk berurusan kemudian hari.Laundry Expert Taman Seri Cempaka Melaka adalah pilihan terbaik anda. Jika mahukan pengalaman berbeza dengan kedai dobi yang lain, pergi ke sana dan cuba dulu. Kalau setakat membaca artikel saya ini rasanya tak adilkan, pergi alami ketenangan interiornya dan suasana sekeling tempat ini.

Kawasan yang strategik, keselamatan, kawasan meletak kereta serta pelbagai kemudahan terbaik untuk anda disajikan di Laundry Expert Taman Seri Cempaka Melaka.

Laundry Expert Taman Seri Cempaka Melaka

Sila baca : Laundry Expert Taman Seri Cempaka Melaka Beroperasi 

Thanks for reading & sharing Hanif Bin Idrus Blog

Previous
« Prev Post

0 comments:

Popular Posts

IKLAN

Recent Post

Recent Posts Widget

IKLAN

BABAB

Followers