Header Ads

Selamat Hari Jadi Haziq Bin Hanif Ke 10 Tahun.


Selamat Hari Jadi Anakku Haziq Bin Hanif ke 10 tahun. Lorat tuii...beri bahasa kiasan pada mak sedara dia , jangan lupa buat birthday party untuk dia...hahahaha. Dengan aku memang tak berani nak demand, biasalah ayah old school macam aku ini...anak-anak kurang sikit.

Need to be brutal kalau tak jadi macam kes kebakaran kat Tahfiz Keramat, bakar sekolah padahal umur budak-budak lagi. Ini sebab kurang pemantauan...ummmmm..


Berbalik pada majlis kelahiran anak aku ke 10 tahun. Mak sedara dia belikan kek, sodap juga kek tu.

Tapi sebelum itu, kami belanja makan ikan bakar dulu di Umbai. Kena adil, dulu kakak dia sambut birthday kat Ikan Bakar maka adik pun kena ikan bakar ler.

Tapi kasihan ler sebab mahu tak mahu, kena ikut plan makan kakak punya birthday sebab kakak dia punya birthday bulan Januari..Kasihan kau Haziq..hahahaha.

Memang meriah tahun ini, yang penting anak aku happy ler.

Selamat Harijadi Haziq dan semoga peningkatan umur Haziq seiring dengan kematangan dalam berfikir dan pergaulan.




No comments