AutoReaction.com Naikkan FB Fan Page Anda - Hanif Bin Idrus Blog

Sebuah Blog Santai Tentang Kehidupan

Home Top Ad

AutoReaction.com Naikkan FB Fan Page Anda

AutoReaction.com Naikkan FB Fan Page Anda

Satu lagi alat penipuan untuk naikkan FB pages anda secara mendadak dan cepat. Memang cukup cepat dimana sehari anda boleh dapat likes untuk FB Page anda dan dalam masa 10 hari boleh capai 2500 likes.

Mudah sangat untuk sertai AutoReaction.com dimana anda hanya mendaftar menggunakan FB anda. Anda nak naikkan Fan Page anda kena gunakan FB sign in ...hahahahaha.

Setelah anda sign in anda akan dapa menu seperti dibawah.
AutoReaction.com Naikkan FB Fan Page Anda

Ada macam-macam pilihan yang anda boleh pilih untuk aplikasi ini. Tapi aku tumpukan fanpage Liker. Maka anda klik ler column Fanpage Liker.
AutoReaction.com Naikkan FB Fan Page Anda


Setelah anda klik maka akan keluar gambar seperti di atas, Dimana FB page Hanif Bin Idrus Blog sedang menanti untuk dapatkan 120 likes percuma. Anda hanya perlu klik "Send Likes"

Program ini hanya membenarkan anda menggunkan 3 kali sehari sahaja dan setiap klik anda kena tunggi 14 minit baru boleh gunakan.

Tak per ler, janji dapat likes. Betulkan.
Dan adakah ia betul. Jom lihat likes Hanif Bin Idrus tadi 291likes dan kini bertambah sebanyak 120 likes.


AutoReaction.com Naikkan FB Fan Page Anda


Nampak kat atas, likes untuk Hanif Bin Idrus sekejap sahaja dah dapat. Memang betul aplikasi ini berikan likes yang baik untuk FB anda.

Malah aku cuba tadi likes untuk post aku pun meningkat serentak.
Baik gunakan aplikasi ini sebelum ia dibannedkan oleh FB.

Inilah pertama kali aku jumpa aplikasi yang amat mudah dan tak minta macam-macam kalau nak gunakan perkhidmatan mereka.

Tapi ingat jangan kerap selalu guna, nanti FB dapat kesan kena block kau punya FB. Jangan tamak yek!!!

Kalau rasa malas nak pakai PC, ia ada versi untuk android. Anda boleh gunakan juga.
Aku guna sekali jer...sebab kalau kau dapat likes pun...likes kau global.
Aku nak likes dari Malaysia/Indonesia yang kena mengena dengan niche aku berbahasa Melayu.
Lagi pun tak syok ler menipu...hehehehehehe. Betul ker?

AutoReaction.com Naikkan FB Fan Page Anda







No comments: