Haziq Main Boling Buat Pertama Kali - Hanif Bin Idrus Blog

Sebuah Blog Santai Tentang Kehidupan

Home Top Ad

Haziq Main Boling Buat Pertama Kali

Haziq Main Boling Buat Pertama Kali
Semalam adalah kali pertama anak aku main bowling. Sebenarnya memang aku ada plan nak main bowling dengan rakan sekerja dalam pukul 5pm.
Tapi aku malas nak pergi...hehehehe. So aku tak balas what apss dan kalau member aku telepon, aku tak nak angkat. Alasan telepon kat bilik..ahaks.

Aku balas balik what apps dan panggilan telefon malam-malam sikit. Bijak tak aku?
Tapi malangnya, semasa member aku call. Anak amu angkat telepon dan siap tekan butang terima panggilan. Mahu tak mahu, aku kena jawab ler...huhuhu.
Rasanya macam nak cekik jer anak aku tu. Sebagai denda aku ajak dia ikut aku main bowling. Mahu pula ikut...selalunya liat kalau bapa dia ajak.

Sampai disana, kami agak bernasib baik kerana member-member kat sana ada bawa anak. So anak aku dan kawan-kawan anak aku dijadikan satu group lawan boling. Ada 4 orang termasuk isteri kawan aku. Ada ler orang tengokkan anak aku jap..

Performance hancus...yalah pertama kali main boling. Tapi aku tengok happy juga dia main walaupun balingannya memang tak der tokoh langsung untuk didik sebagai pemain boling..
Isteri kawan aku rajin ajar anak jantan aku ini. Tapi biasalah anak lelaki aku ni muka selamba. Tetap dengan  gaya balingan yang sama.

Lepas tamat main boling, kami dapat hamper sebagai pemyertaan. Lepas tu aku upah anak aku makan McD. Penat siut main boling ini.


Haziq Main Boling Buat Pertama Kali

Haziq Main Boling Buat Pertama Kali













No comments: