Penapis Udara Storm AP 1516D Coway - Hanif Bin Idrus Blog

Sebuah Blog Santai Tentang Kehidupan

Home Top Ad

Penapis Udara Storm AP 1516D Coway

Penapis Udara Storm AP 1516D Coway 



Hari ini aku telah membeli produk penapis udara Coway iaitu Storm AP 1516D.

Sebelum beli aku telah melihat dan menkaji testomoni pengguna Storm AP 1516D Coway ini. Berdasarkan review di Amazon, ratingbyang diberikan agak baik dengan rating lima iaitu penggunaan yang dinamik.

Aku tak akan membuat review terlebih dahulu kerana aku baru dapat Storm AP 1516D ini.
Biar aku pakai dulu dan kemudian baru kita komen.

Cuma disini aku nak terangkan kelebihan Storm AP 1516D yang di war-warkan. Senang aku nak buat perbandingan...hahahaha.

Untuk makluman, aku tak der kena mengena dengan Coway ini samada penjual atau ada saham kat sana. Malah aku terpaksa membayar bulanan RM95 selama 5 tahun pakai produk Storm AP 1516D ini.

Pertama yang terbaik untuk aku tentang Storm AP 1516D ialah senyap. Itu aku terpaksa akui sebab ia memang senyap, lainlah kalau kau tekan mode Haze agak bising untuk hilangkan bau tahap dewa...

Kalau kau pakai auto, memang tak dengar bunyi dia. Maksudnya ia tak kacau aku nak tidur. Boleh letak sebelah katil sambil hirup udara segar..terbaikan

Penapis Udara Storm AP 1516D Coway

Kedua kebaikan Storm AP 1516D Coway ialah filter dia yang di uar-uarkan guna hepa filter. Dimana ia boleh tapis partikel halus. Terbaik!!
Tapi aku blum dapat sahkan lagi sebab baru pakai. Kalau aku masuk umah baru segar nanti aku g tau.

Penapis Udara Storm AP 1516D Coway


Ia ada warna kelip-kelip sebagai indikator  habuk umah kau tahap kotor atau bersih. Kalau kotor bangat ia berwarna merah dan kalau bersih ia warna biru.

Aku ada mencuba tadi. Aku bakar rokok dekat dengan Storm AP 1516D Coway tadi. Tiba-tiba ia bertukar warna jadi kuning. Ianya maksud bersih tahap sederhana.

Yang penting aku tabik sebab ia boleh kesan asap rokok. Ertinya Storm AP 1516D Coway ini sensitif dengan setiap benda asing.

Penapis Udara Storm AP 1516D Coway

Selain itu ia dikatakan mempunyai nilai wang pulangan yang baik. Dengan harga RM95 bayar bulan-bulan anda dapat sebuah penapis air yang yang setanding penapis air yang mahal diluar tu.
Itu kata blogger kat luar.

Lain-lain aku lihat design dia cantik. Dan paling aku suka ia ada kipas yang tolak keluar udara bersih. Tak payah pakai aircon atau kipas, letak sebelah kau dah sejuk dapat udara bersih.

Banyak sangat yang aku suka ini.Dah macam buat review lak. Tak mahu tulis panjang-panjang ler. Tunggu aku buat review lepas satu bulan.

Storm AP 1516D Coway setakat ini aku memang meroyan tengok kau.

Kalau nak tahu lebih lanjut tentang produck Coway ini boleh What apps/Call kawan saya ini:

What Apps/Call: 012-6218741
Name: Puan Nisa

#nisacoway
#nisacowayspecialist
#cowaymalaysia



No comments: