T-Shirt 1974 Maveles Dari Lucky T-Shirt - Hanif Bin Idrus Blog

Sebuah Blog Santai Tentang Kehidupan

Home Top Ad

T-Shirt 1974 Maveles Dari Lucky T-Shirt

T-Shirt 1974 Maveles Dari Lucky T-Shirt
Lawa tak baju kat atas ini..... Secara automatik satu dunia dah tahu umur aku...huhuhuhu. Sedih lak.
Baju aku ini belum sampai lagi, tengah shipping ke sini ambil masa seminggu kot.
T-Shirt 1974 Maveles Dari Lucky T-Shirt


Kalau lihat harga baju ini tak ler mahal sangat sebab tu aku beli dengan saiz 5XL. Okay, aku badan kecik tapi perut besar sebab tu kena beli saiz ini..ahaks.
Tapi ada cerita kelakarnya, sebaik sahaja aku bayar online, ia ucapkan terima kasih dengan nilai USD.. Hawau tuiii... Harga tu dalam nilai USD...pehhhh...

Apa nak buat aku dah terbayar, mahu tak mahu kena tunggu delivery dan kena pakai baju ini ler. Setelah lama pikiq, tak per ler. Baju ini ini pun rare kat Malaysia ini, tak ramai yang ada atau memang tak der kot. Lain kali tengok company mana kalau kau nak beli online, ini tak kau klik terus check out....

Nasib baik pilih warna hitam, nampak kecil sikit. Cuma aku risau jer, saiz 5XL ini saiz omputih. Janganlah ia besau sangat. Kalau saiz 5XL, memang ngam-ngam dan selesa kalau aku pakai.
Syarikat omputih ini terletak di California USA dan aku ada tengok review syarikat ini. Mana ler tahu kalau dia menipu.

Melalui review yang diberikan, semua pelanggan amat puas hati dengan kualiti printing syarikat Lucky T-shirt.com ini. Nanti dah sampai aku amik gambar sharing dengan anda semua yek.
Harap-harap jangan ler besau sangat...

T-Shirt 1974 Maveles Dari Lucky T-Shirt






No comments: